hunter0010 62 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام بر دوستان گرامی من داخل برنامم یه عکسو با ایجاد تغییرات save میکنم و عکس save میشه داخل حافظه تلفن اما فایل رو داخل گالری نشون نمیده مشکل من کجاست؟؟؟ ایا میشه با کدی گالری گوشی رو refresh کرد؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ بعد از همون خط ذخیره کردن این کد رو اضافه کنید. یعنی در کل اینطوری میشه: Out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"image" & random & ".jpg" , True) Dim i As Intent i.Initialize("android.intent.action.MEDIA_SCANNER_SCAN_FILE", _ "file://" & File.Combine(File.DirRootExternal,"image" & random & ".jpg")) Dim p As Phone p.SendBroadcastIntent(i) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid71 14 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ بعد از ذخیره کردن عکست کد رو بزار Dim i As Intent (("i.Initialize("android.intent.action.MEDIA_SCANNER_SCAN_FILE","file://" & File.Combine(File.DirInternal,"Aks.jpg Dim p As Phone (p.SendBroadcastIntent(i لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ نشد دوست عزیز مشکل هنوز سرجاشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ برادر عکسی که با هرتغییراتی ذخیره میکنید باید اسکن بشه.(کد دوستمون صحیح بود) Dim i As Intent i.Initialize("android.intent.action.MEDIA_SCANNER_SCAN_FILE", _ "file://" & File.Combine(File.DirRootExternal,"esmeAx.png")) Dim p As Phone p.SendBroadcastIntent(i) file.dirRootExternal همون حافظه رم هست و جای اسم عکس هم ، اسم همون عکسی که ذخیره کردین بذارید. دقیقا باید توی همون مسیر و نامی که ذخیره کردین اینجا بدین تا همونو واستون اسکن کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ برادر عکسی که با هرتغییراتی ذخیره میکنید باید اسکن بشه.(کد دوستمون صحیح بود) Dim i As Intent i.Initialize("android.intent.action.MEDIA_SCANNER_SCAN_FILE", _ "file://" & File.Combine(File.DirRootExternal,"esmeAx.png")) Dim p As Phone p.SendBroadcastIntent(i) file.dirRootExternal همون حافظه رم هست و جای اسم عکس هم ، اسم همون عکسی که ذخیره کردین بذارید. دقیقا باید توی همون مسیر و نامی که ذخیره کردین اینجا بدین تا همونو واستون اسکن کنه. سلام من با این کد عکسو ذخیره مبکنم Out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"image" & random & ".jpg" , True) همین طور که نوشتم برنامه میاد اول اسم عکس رو image و اخرش یه شماره میزاره نمیتونم از کد بالا استفاده کنم چون اون میاد دمبال یه اسم میگرده حالا موندم چکار کنم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hunter0010 62
سلام بر دوستان گرامی
من داخل برنامم یه عکسو با ایجاد تغییرات save میکنم
و عکس save میشه داخل حافظه تلفن
اما فایل رو داخل گالری نشون نمیده مشکل من کجاست؟؟؟
ایا میشه با کدی گالری گوشی رو refresh کرد؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.