AMiR 18 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ سلام وقتی میخوام سورس برنامه م رو باز کنم این ارور رو میده تو انجمن گشتم، هر کی مشکل داشت با نصب ورژن برنامه مشکلش حل شد، منم ورژن 3.82 رو نصب کردم ولی نشد البته فقط سورس همین برنامه رو باز نمیکنه، بقیه سورس ها رو باز میکنه ( قبل از نصب ورژن جدید هم سایر سورس ها رو باز میکرد ) مشکل از کجاست؟ چندبار خواستم با ایمولاتور اجراش کنم، ولی اجرا نمیشد، تو همون محیط برنامه restart ADB server کردم بیش از 80% برنامه رو کامل کرده بودم ، اینجوری شد :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ سلام داداش شما سورس برنامه تون رو بدین خصوصی واستون چک کنم اگه مشکلی نداره بدین همینجا اینجوری بهتر میتونیم کمک کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiR 18 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ سلام داداششما سورس برنامه تون رو بدین خصوصی واستون چک کنم اگه مشکلی نداره بدین همینجا اینجوری بهتر میتونیم کمک کنیم همون دیشب راه های مختلف رفتم تا راش بندازم ولی نشد، ولی یه بکاپ تا نصف پروژه داشتم، خلاصه یجوری مشکلم رو حل کردم، ولی اون سورس هنوز اون مشکل رو داره! تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiR 18
سلام
وقتی میخوام سورس برنامه م رو باز کنم این ارور رو میده
تو انجمن گشتم، هر کی مشکل داشت با نصب ورژن برنامه مشکلش حل شد، منم ورژن 3.82 رو نصب کردم ولی نشد
البته فقط سورس همین برنامه رو باز نمیکنه، بقیه سورس ها رو باز میکنه ( قبل از نصب ورژن جدید هم سایر سورس ها رو باز میکرد )
مشکل از کجاست؟
چندبار خواستم با ایمولاتور اجراش کنم، ولی اجرا نمیشد، تو همون محیط برنامه restart ADB server کردم
بیش از 80% برنامه رو کامل کرده بودم ، اینجوری شد :|
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.