arash.at 11 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سلاممن یه app ساختم ولی سرعتش پایینه . گاهی اوقات هم هنگ می کنه ... چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟ نسخه ی android تفاوتی تو سرعت ایجاد نمی کنه ؟؟ چه ترفندی میشه پیاده کرد تا سرعت نرم افزار بره بالا ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ مشکل از دیتابیستونه برای لود کردنش شما باید لیمیت کنید یعنی ده تا ده تا لود کنه تا هنگ نکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ امکان داره تصاویر به کار برده شده بسیار حجیم باشن، کدنویسی بد باشه یا خروجی ناقص باشه و ..در کل دلایل متفاوتی داره.کمی از روند کارت توضیح بده یا کد هات رو بزار یه کاری بکن.این مشکل کلی علت داره که نمیشه از علم غیب گفت! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ درباره نرم افزار خود بیش تر توضیح دهید ؟ چه کاری انجام می دهد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash.at 11 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ حدود 800 تا جمله انگلیسی به فارسی + تلفظ جملات ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arash.at 11
سلام
من یه app ساختم ولی سرعتش پایینه . گاهی اوقات هم هنگ می کنه ...
چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟ نسخه ی android تفاوتی تو سرعت ایجاد نمی کنه ؟؟
چه ترفندی میشه پیاده کرد تا سرعت نرم افزار بره بالا ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.