mostafakazemimk 104 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم من میخوام با زدن ی دکمه یا ویجت صفحه گوشی قفل بشه ینی قفل خود گوشی عمل کنه (همون که با گرفتن کلید پاور عمل میکنه) ایا این کار شدنی هست؟ پیشاپیش از همه کسانی که جواب میدن سپاسگذاری میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان اون فایل رو از سایت اصلی اندروید کدشو پیدا کردم ریختم تو ی فایل xml درست شد اما ی مشکل جدید دارم اونم قسمت policy هست که غیر فعاله و باید فعالش کنم حالا این قسمت توسط کدی که اقا پژمان داده فعال میشه اما من بلد نیستم چون read only و Return داره که اصلا نمیدونم چیه اقا پژمان فایل رو پیوست میکنم کپی کن تو res بعدش اینم کدش اون جای علامت سوال رو نمیدونم چی کنم Sub Button1_Click Dim a As AdminManager a.Enable("true") a.Enabled ???????? a.LockScreen End Sub http://s6.picofile.com/file/8212619018/device_admin.xml.html آفرین درست شد . گوشی منم قفل شد. اول به این صورت فعالش میکنیم: a.Enable("لطفا فعال کنید تا بتوانید از برنامه استفاده کنید") بعد از این طریق گوشی رو قفل میکنیم: If a.Enabled=True Then a.LockScreen End If اینم سورسش. ::دانلود:: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان کسی نیست این ارور رو بدون چی میگه تو سایت مرجع هم از همین کد استفاده شده اما اونم رو سیستمم ارور میده اگه کسی جاوا بلده لطفا ی نگاه بندازه ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سلام به نظر میاد به دنبال فایلی به اسم device_admin هستش اما نمیتونه داخل پوشه res/xml پیداش کنه. توی سایت اصلی ایا فایل ریسورسی چیزی قرار ندادن ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ فکر کنم نیاز به Resource داره ، توی سایت اصلی هم گذاشته ارل اما تو بخش آموزشها هست ، لایسنس میخواد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ شما میتونید از کتابخونه لاک اسکرین استفاده کنید این کتابخون تابع قفل شدن داره نیازی نیست حتما خودتون یک لاک اسکرین بسازید فقط از توابع استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. شما باید از کتابخانه adminiStrator استفاده کنید. اول باید از ادمین اجازه بگیرید: Dim a As AdminManager a.Enable("faal konid") و بعد با این کد صفحه رو قفل کنید: a.LockScreen این کد هم باید به مانیفست خودتون اضافه کنید: AddApplicationText(<receiver android:name="anywheresoftware.b4a.objects.AdminManager$AdminReceiver" android:permission="android.permission.BIND_DEVICE_ADMIN"> <meta-data android:name="android.app.device_admin" android:resource="@xml/device_admin" /> <intent-filter> <action android:name="android.app.action.DEVICE_ADMIN_ENABLED" /> </intent-filter> </receiver>) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ شما میتونید از کتابخونه لاک اسکرین استفاده کنید این کتابخون تابع قفل شدن داره نیازی نیست حتما خودتون یک لاک اسکرین بسازید فقط از توابع استفاده کنید دوستان من فقط میخوام با ویجت قفل خود گوشی قفل کنه همین نیاز به ساخت لاک اسکرین ندارم یا با شک کردن گوشی قفلش عمل کنه و لاک کنه گوشی رو فقط همین البته شک و ویجت و اینا مشکل نیست من قفلش رو بلد نیستم ممنونم ازهمه دوستان بخاطر همه جواباتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اسم پوشه ها را فارسی گذاشتی ؟ اگر فارسی گذاشتی تغییرشون بده درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در در 1394/06/26, 23:22:38، پژمان نیکروان گفته است : آفرین درست شد . گوشی منم قفل شد. اول به این صورت فعالش میکنیم: a.Enable("لطفا فعال کنید تا بتوانید از برنامه استفاده کنید") بعد از این طریق گوشی رو قفل میکنیم: If a.Enabled=True Then a.LockScreen End If اینم سورسش. ::دانلود:: با سلام ببخشید تاپیک قدیمی بالا میارم ولی چون پیرو همین مسیله هست دیگه تاپیک جدید نزدم من میخوام مثلا 4 ادمین جدا برای قفل انتخاب کنم که هر کدوم جدا عملیاتی برای قفل انجام بدن مثلا 1 ادمین برای قفل با ویجت یه ادمین برای قفل با shake و... حالا باید چیکار کنم؟ چه تغییراتی داخل منیفست و فایل xml باید بدم؟ مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اسم پوشه ها را فارسی گذاشتی ؟ اگر فارسی گذاشتی تغییرشون بده درست میشه من کلا کار با قفل خود گوشی رو بلد نیستم منظورم قفل فابریک گوشی نه لاک اسکرینی که توسط برنامه نویس طراحی شده تو هیچ برنامه ای اسم پوشه رو فارسی نمیزنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 6 ساعت قبل، Siaic گفته است : من میخوام مثلا 4 ادمین جدا برای قفل انتخاب کنم که هر کدوم جدا عملیاتی برای قفل انجام بدن مثلا 1 ادمین برای قفل با ویجت یه ادمین برای قفل با shake و... حالا باید چیکار کنم؟ چه تغییراتی داخل منیفست و فایل xml باید بدم؟ سلام والا من متوجه نشدم. یعنی چی 4ادمین؟ مگه یه برنامه میتونه چندبار ادمین دستگاه بشه؟ میشه بیشتر توضیح بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 2 دقیقه قبل، پژمان نیکروان گفته است : سلام والا من متوجه نشدم. یعنی چی 4ادمین؟ مگه یه برنامه میتونه چندبار ادمین دستگاه بشه؟ میشه بیشتر توضیح بدید. ببینید من تو پروژم باید از 2 راه گوشی قفل کنم 1_با لرزش گوشی 2_با ویجت هر کدوم سرویس جدا دارن و نباید با هم فعال شن، داخل برنامه 2 تا باتن که هر کدوم رو باید فعال کنه حالا مشکل اینجا من 2 متغیر از نوع ادمین انتخاب میکنم Dim admin2 As AdminManager Dim admin1 As AdminManager هر کدوم از متغیرها با یک باتن جدا فعال میشن ولی وقتی من یکی فعال میکنم دومی هم فعال میشه متوجه منظورم شدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان اون فایل رو از سایت اصلی اندروید کدشو پیدا کردم ریختم تو ی فایل xml درست شد اما ی مشکل جدید دارم اونم قسمت policy هست که غیر فعاله و باید فعالش کنم حالا این قسمت توسط کدی که اقا پژمان داده فعال میشه اما من بلد نیستم چون read only و Return داره که اصلا نمیدونم چیه اقا پژمان فایل رو پیوست میکنم کپی کن تو res بعدش اینم کدش اون جای علامت سوال رو نمیدونم چی کنم Sub Button1_Click Dim a As AdminManager a.Enable("true") a.Enabled ???????? a.LockScreen End Sub http://s6.picofile.com/file/8212619018/device_admin.xml.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ ممنونم اقا پژمان اما این کد مانیفست ارور میده منم جاوا بلد نیستماین ارورش B4A version: 5.20 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.05s) Compiling layouts code. (0.01s) Generating R file. Error AndroidManifest.xml:25: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'resource' with value '@xml/device_admin'). و اینم کد مانیفستم AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="5" android:targetSdkVersion="14"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo") AddApplicationText(<receiver android:name="anywheresoftware.b4a.objects.AdminManager$AdminReceiver" android:permission="android.permission.BIND_DEVICE_ADMIN"> <meta-data android:name="android.app.device_admin" android:resource="@xml/device_admin" /> <intent-filter> <action android:name="android.app.action.DEVICE_ADMIN_ENABLED" /> </intent-filter> </receiver>) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 16 ساعت قبل، Siaic گفته است : هر کدوم از متغیرها با یک باتن جدا فعال میشن ولی وقتی من یکی فعال میکنم دومی هم فعال میشه آخه اصلا ربطی به اون نداره که یه برنامه فقط یکبار میتونه بعنوان ادمین دستگاه منصوب بشه. وقتی هم بعنوان ادمین منصوب شد اجازه قفل کردن دستگاه رو داره. حالا به هر طریقی، تکون دادن، با دکمه، زدن گوشی به دیوار.... اونکه نمیدونم کدوم گزینه برای قفل کردن فعال بشه باید با ذخیره سازی انجام بشه. و ربطی هم به این تاپیک نداره... مثلا چندتا چک باکس توی برنامه میذارید و میگید آقای کاربر، انتخاب کن از چه طریق هایی برنامه بتونه قفل شه، مثلا طرف تیک قفل کردن با shake رو میزنه، میایم یه فایل تکست ذخیره میکنیم که نوع قفل شدن با shake فعال شده. حالا موقعی که گوشی تکون داده شد میایم فایل تکست رو میخونیم میبینیم آیا فعال شده یانه. اگر فعال بود پس گوشی رو قفل میکنیم..... اینها مواردیه که اصلا ربطی به این تاپیک و بحث ادمین نداره. شما درنظر بگیرید میخواید با یه دستور یه آهنگ پخش کنید، خب اون دستور رو میتونید چندین جا بذارید... بنابراین فقط برای بار اول که شخص وارد برنامه میشه شما ازش میخواید که ادمین رو فعال کنه، دیگه برنامه شما اجازه قفل کردن گوشی به طریقی رو داره.... با دکمه، با قل دادن گوشی، با تکون دادن... بازهم بگم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، پژمان نیکروان گفته است : آخه اصلا ربطی به اون نداره که یه برنامه فقط یکبار میتونه بعنوان ادمین دستگاه منصوب بشه. وقتی هم بعنوان ادمین منصوب شد اجازه قفل کردن دستگاه رو داره. حالا به هر طریقی، تکون دادن، با دکمه، زدن گوشی به دیوار.... اونکه نمیدونم کدوم گزینه برای قفل کردن فعال بشه باید با ذخیره سازی انجام بشه. و ربطی هم به این تاپیک نداره... مثلا چندتا چک باکس توی برنامه میذارید و میگید آقای کاربر، انتخاب کن از چه طریق هایی برنامه بتونه قفل شه، مثلا طرف تیک قفل کردن با shake رو میزنه، میایم یه فایل تکست ذخیره میکنیم که نوع قفل شدن با shake فعال شده. حالا موقعی که گوشی تکون داده شد میایم فایل تکست رو میخونیم میبینیم آیا فعال شده یانه. اگر فعال بود پس گوشی رو قفل میکنیم..... اینها مواردیه که اصلا ربطی به این تاپیک و بحث ادمین نداره. شما درنظر بگیرید میخواید با یه دستور یه آهنگ پخش کنید، خب اون دستور رو میتونید چندین جا بذارید... بنابراین فقط برای بار اول که شخص وارد برنامه میشه شما ازش میخواید که ادمین رو فعال کنه، دیگه برنامه شما اجازه قفل کردن گوشی به طریقی رو داره.... با دکمه، با قل دادن گوشی، با تکون دادن... بازهم بگم؟ درسته مشکل حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafakazemimk 104
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم
من میخوام با زدن ی دکمه یا ویجت صفحه گوشی قفل بشه ینی قفل خود گوشی عمل کنه (همون که با گرفتن کلید پاور عمل میکنه) ایا این کار شدنی هست؟
پیشاپیش از همه کسانی که جواب میدن سپاسگذاری میکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.