علی علایی 161 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من میخام تو برنامه برای AddMenuItem شرط بزارم اگر AddMenuItem اولی کلیک شد این کارو بکن در غیر این صورت این کار بکن ولی کار نمیکنه اصلا میشه AddMenuItem تو شرط گذاشتن آورد یا خیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. شرط نیاز نیست که عزیز. شما باید رویداد کلیک شون رو ایجاد کنید. مثلا سه تا آیتم درست میکنید: Activity.AddMenuItem("menu1","menu1") Activity.AddMenuItem("menu2","menu2") Activity.AddMenuItem("menu3","menu3") بعد رویداد های کلیک شون رو ایجاد میکنید و میفهمید که روی کدوم یکی کلیک شده: Sub menu1_click ToastMessageShow("روی اولی کلیک شد",False) End Sub Sub menu2_click ToastMessageShow("روی دومی کلیک شد",False) End Sub Sub menu3_click ToastMessageShow("روی سومی کلیک شد",False) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ متوجه شدم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
سلام
من میخام تو برنامه برای AddMenuItem شرط بزارم
اگر AddMenuItem اولی کلیک شد این کارو بکن در غیر این صورت این کار بکن
ولی کار نمیکنه
اصلا میشه AddMenuItem تو شرط گذاشتن آورد یا خیر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.