_Ali.Destroyer_ 7 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام من میخوام یه روم درست کنم مثل ltc مخفی که پسورد بخاد بعد کدی مثل این ساختم Sub edittext1_.....If value=85 thenStartactivity ("room")Activity.finishEnd ifEnd sub موندم جای ... چی بنویسم و بعد چند وقت اینو نوشتم Sub EditText1_input (value As String) If value="walk" Then Msgbox ("correct :D",":D") Else Msgbox ("wrong pass",":D") End If End Sub حالا کد بالا درسته ؟ اگه درسته برای ساخت دکمه ای که بعد زدنش کد ادیت تکست چک بشه و جواب بده چی بنویسم ؟ Sub EditText1_submit این درسته ؟ و زیرش برای انتقال به اکتیویتی بعد چی بنویسم ؟ ممنون میشم کمک کنید please لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ if edittext1.text="password" then msgbox("correct","title") else msgbox("wrong password","title") کد بالا رو توی sub کلیک شدن دکمه ی موردنظرتون بنویسید به جای edittext1 اسم ادیت تکست خودتون رو بنویسید به جای password هم رمز موردنظر به جای کد مسیج باکس ها هم کد دلخواه خودتونو وارد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز به انجمن بیسیک 4 اندروید خوش آمدید.لطف کنید کدهای خود را در تگ کد قرار دهید تا راحت تر خوانده شود.منظور شما را متوجه نشده ام شما یک ادیت تکس دارید که باید در آن رمز وارد شود اگر درست بود یک کاری انجام شود و اگر درست نبود یک کار دیگر؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Ali.Destroyer_ 7 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اقای asajadi84 ینی دمت گرم من یه کتاب اموزشی خوندم برا یاد گرفتن بیسیک مال بهزاد دیوسار بود بهش ایمیل دادم این سوالو یک هفته جوابی نیمد اومدم اینجا دو دقیقه ای جواب دادی و کار کرد مرسی اقای Mahdi HD شرمنده که کد رو توی اون تگ قرار ندادم ببخشید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
_Ali.Destroyer_ 7
با سلام
من میخوام یه روم درست کنم مثل ltc مخفی که پسورد بخاد
بعد کدی مثل این ساختم
Sub edittext1_.....
If value=85 then
Startactivity ("room")
Activity.finish
End if
End sub
موندم جای ... چی بنویسم
و بعد چند وقت اینو نوشتم
Sub EditText1_input (value As String)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.