mohamadali98 21 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سلام به همه کاربران گرامی من یه مشکل داشتم داخل پوش پارسه من اسم پکیج نیم رو به وسیله پوش ارسال میکنم داخل برنامه هم از طریق کتابخونه arialib گفتم Arialib.openincafebazaar (اسم پکیج نیمی که از طریق پوش فررستاده میشه) اسم پکیج نیم هم درست است ولی وقتی پوش فرستاده میشه بازار باز میشه ولی میگه این برنامه وجود ندارد می خواستم ببینم کجای کارم مشکل داره دوستان اگر راه دیگه برای باز کردن یه برنامه در بازار دارند هم بگویند دوستان بیسیک هم مشکلی نمیگیره خواهشا راهنمایی کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadali98 21 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان اگر میدونید بگید واقعا بهش نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ دوست کد جیسون و کد پردازش اطلاعات جیسون را قرار دهید لطفا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadali98 21 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان کد جیسون و کد جیسون درست هستند چون اطلاعات رد بدل می شود فقت مشکل باز شدن لینک رو دارم که دوستان اگر به توانند حل کنند یه دنیا تشکر فقط یکم سریع تر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadali98 21 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ واقعا کسی بلد نیست به پوش لینک بده خواهشا نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ واقعا کسی بلد نیست به پوش لینک بده خواهشا نیاز دارم شما لینک برنامه رو از طریف مرورگر باز کن بفرما اینا هم مال توی سایت پارسه(json) { "type":"charom", "alert":" برنامه جدید در کافه بازار کلیک کنید", "title":"برنامه", "ln":"http://answercenter.ir/", "fullcomments":"ghdrthrt rtherher rherhreh rherherh rherhrfheher hrehre", "picture":"https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTPdpDOYj3M6gptKDZw_J8mpjxW3w769bisgtpNtQAjIe9OClqUyQ", "bazzarAppId":"bazaar://details?id=com.bitdefender.antivirus" } اینا دستورات برنامه: JSON.Initialize(StartingIntent.GetExtra("com.parse.Data")) Dim DataMap As Map DataMap = JSON.NextObject Alert = DataMap.Get("alert") Hash = DataMap.Get("push_hash") type1= DataMap.Get("type") link= DataMap.Get("ln") StartActivity(o.OpenBrowser(link)) uri= DataMap.Get("bazzarAppId") pic= DataMap.Get("picture") Channel = StartingIntent.GetExtra("com.parse.Channel") link= DataMap.Get("ln") StartActivity(o.OpenBrowser(link)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadali98 21 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ میشه متغیراش هم برام تعریف کنید یه دنیا تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ میشه متغیراش هم برام تعریف کنید یه دنیا تشکر بفرما دوست گلم.اینم سورس کاملش.بقیشو تکمیل کن.اگه مشکل داشتی در خدمتم Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Dim fullcomments As String Dim pic As String Dim uri As String Dim link As String Dim market As Intent Dim type1 As String Dim o As PhoneIntents End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim PreviousHash As String Dim market As Intent Dim type1 As String Dim o As PhoneIntents End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("noti") 'Activity.Title = "Notification" End Sub Sub Activity_Resume Dim title, msg, Alert, Hash, Channel As String Dim StartingIntent As Intent Dim JSON As JSONParser StartingIntent = Activity.GetStartingIntent JSON.Initialize(StartingIntent.GetExtra("com.parse.Data")) Dim DataMap As Map DataMap = JSON.NextObject Alert = DataMap.Get("alert") Hash = DataMap.Get("push_hash") type1= DataMap.Get("type") link= DataMap.Get("ln") uri= DataMap.Get("bazzarAppId") pic= DataMap.Get("picture") Channel = StartingIntent.GetExtra("com.parse.Channel") ' If you dismiss a notification activity then restart it from list of previous apps button it appears ' as though a notification has just been received because the Activity is given the previous StartingIntent. ' To check if it is a new notification or one that has alredy been processed we save and check the hash of the push. If Hash <> PreviousHash Then title = "New Notification" PreviousHash = Hash Else title = "Old Notification" End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohamadali98 21
سلام به همه کاربران گرامی
من یه مشکل داشتم داخل پوش پارسه
من اسم پکیج نیم رو به وسیله پوش ارسال میکنم
داخل برنامه هم از طریق کتابخونه arialib گفتم
Arialib.openincafebazaar (اسم پکیج نیمی که از طریق پوش فررستاده میشه)
اسم پکیج نیم هم درست است
ولی وقتی پوش فرستاده میشه بازار باز میشه ولی میگه این برنامه وجود ندارد
می خواستم ببینم کجای کارم مشکل داره
دوستان اگر راه دیگه برای باز کردن یه برنامه در بازار دارند هم بگویند
دوستان بیسیک هم مشکلی نمیگیره
خواهشا راهنمایی کنند
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.