ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ به نام خدا سلام آموزش ساخت Libraries با برنامه ی basic4android هم آماده شد اومید وارم مفید باشه لینک دانلود : MediaFire حجم فایل :6.69MB پسورد فایل : basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام حالا من یک لایبری ساختم .. چطوری ازش استفاده کنم ؟؟؟ از کجا باید بدونم چه دستوراتی بنویسم ؟؟؟ ریختم تو پوشه کتابخانه ها اما چطوری از دستورات استفاده کنم ؟؟؟ اگر منظورم رو نفهمیدید بگید مفصل توضیح بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلامحالا من یک لایبری ساختم .. چطوری ازش استفاده کنم ؟؟؟ از کجا باید بدونم چه دستوراتی بنویسم ؟؟؟ ریختم تو پوشه کتابخانه ها اما چطوری از دستورات استفاده کنم ؟؟؟ اگر منظورم رو نفهمیدید بگید مفصل توضیح بدم شما خودتون توی کتابخانه ای که نوشتید دستوراتش رو مشخص کردید دیگه جای سوالی باقی نمی مونه *fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.