snoorana 13 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سلام به همه من اطلاعات برنامه رو از دیتابیس سرور میگیرم و توی دیتابیس لوکال ذخیره می کنم، میخوام فقط اطلاعات جدید(غیرتکراری) رو دریافت و ذخیره کنه! به همه تاپیک های مشابه هم رفتم اما چیزی متوجه نشدم. کسی از دوستان اگه میتونه کد بزاره یا روال کار رو توضیح بده ممنون میشم. ممنون از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
snoorana 13 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ کسی بلد نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
snoorana 13 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اساتید محترم لطفاً کنم کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اساتید محترم لطفاً کنم کنن لطفا ابتدا یکم داخل سایت جست و جو کنید.این دوتا تاپیک شاید بتونه کمکتون کنه. http://answercenter.ir/topic/1735-%D8%B1%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3/ http://answercenter.ir/topic/2869-%D8%AC%D9%84%D9%88%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AF-%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-sql/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سلام تفاضل شماره آیدی دیتابیس لوکال با سرور میشه تعداد آیتم های جدید. با OFFSET هم میتونید اطلاعات جدید رو از رکوردی که توی دیاتبیس لوکال نیست بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
snoorana 13 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سلام تفاضل شماره آیدی دیتابیس لوکال با سرور میشه تعداد آیتم های جدید. با OFFSET هم میتونید اطلاعات جدید رو از رکوردی که توی دیاتبیس لوکال نیست بگیرید چطور میشه از OFFSET استفاده کرد؟ کدهای PHP شو میزارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
snoorana 13
سلام به همه
من اطلاعات برنامه رو از دیتابیس سرور میگیرم و توی دیتابیس لوکال ذخیره می کنم، میخوام فقط اطلاعات جدید(غیرتکراری) رو دریافت و ذخیره کنه!
به همه تاپیک های مشابه هم رفتم اما چیزی متوجه نشدم.
کسی از دوستان اگه میتونه کد بزاره یا روال کار رو توضیح بده ممنون میشم.
ممنون از همه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.