حاج حسین 2,098 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سلام امروز یکی از بهترین کتابخونه ها برای سویچ کردن براتون اپ میکنم خوبی که این کتابخونه داره و دیگر کتابخونه ها نداره داشتن عکسه توضیحات از سایت اصلی همین طور که تصویر میبنید با عوض شدن عکسشم عوض میشه (البته وقتی تست میکنید بهتر میبنید که چه با حال عوض میشه ) خب دیگه بسه من کلا آدم کم حرفیم (الان من خیلی حرف زدم ) دانلود کنید حالشو ببرید و در ضمن یه صلوات یادتون نره ( کلا ذکر صلوت خیلی خیلی خوبه و ثواب زیادی داره ) کتابخونه و نمونه سورس رمز فایل فشرده : basic4android.org امیدوارم که مفید واقع شه یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedgn 30 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ چطوری باید animated switch رو تو دیزاینر ایجاد کرد؟add view رو که میزنم همچین گزینه ای وجود نداره Ok shod sry plz dlet post لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ چقدر بد شده این متریال ... همش Resource و کامپایلهای طولانی. اون از متریال دیزاین اینم از این اه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.