ha88an 203 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من توی یکی از فولدرهای گوشی که آدرسش رو دارم همیشه یک فایل با اسم مشخص اما پسوند یا فرمت نامشخص ایجاد میشه (یعنی هر دفعه یه پسوندی داره) توی اون فولدر همیشه یک فایل بیشتر بوجود نمیاد حالا من میخوام بدون اینکه از کاربر بخوام اونو انتخاب کنه خودم آدرسش رو برگردونم و ازش استفاده کنم مثلا: /storage/sdcard/pic/new.xx توی پوشه pic فایلی به اسم new و پسوند نامشخص بوجود اومده و دفعه بعد هم پسوندش تغییر میکنه چجوری آدرسش رو بدست بیارم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اگه به تنهایی همین یک فایل هستش و فایل دیگه ای نیست به این شکل میتونید : If File.ExternalReadable Then Dim GetProImage As List GetProImage = File.ListFiles(File.DirRootExternal & "/pic") Dim cFile As Int = GetProImage.Size If cFile = 1 Then Dim Filename As String = GetProImage.Get(0) navImgHeader.Bitmap = LoadBitmapSample(File.DirRootExternal & "/pic",Filename,navImgHeader.Width,navImgHeader.Height) End If End If این کد میاد عکس موجود در پوشه pic رو به هر فرمتی توی IMageView قرار میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اگه به تنهایی همین یک فایل هستش و فایل دیگه ای نیست به این شکل میتونید : If File.ExternalReadable Then Dim GetProImage As List GetProImage = File.ListFiles(File.DirRootExternal & "/pic") Dim cFile As Int = GetProImage.Size If cFile = 1 Then Dim Filename As String = GetProImage.Get(0) navImgHeader.Bitmap = LoadBitmapSample(File.DirRootExternal & "/pic",Filename,navImgHeader.Width,navImgHeader.Height) End If End If این کد میاد عکس موجود در پوشه pic رو به هر فرمتی توی IMageView قرار میده. واقعا ممنون کاملا کار کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ha88an 203
سلام دوستان
من توی یکی از فولدرهای گوشی که آدرسش رو دارم همیشه یک فایل با اسم مشخص اما پسوند یا فرمت نامشخص ایجاد میشه (یعنی هر دفعه یه پسوندی داره)
توی اون فولدر همیشه یک فایل بیشتر بوجود نمیاد
حالا من میخوام بدون اینکه از کاربر بخوام اونو انتخاب کنه خودم آدرسش رو برگردونم و ازش استفاده کنم مثلا:
توی پوشه pic فایلی به اسم new و پسوند نامشخص بوجود اومده و دفعه بعد هم پسوندش تغییر میکنه چجوری آدرسش رو بدست بیارم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.