porya 959 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان از چه کدی میتونم برای فاصله بین خطوط متن لیبل استفاده کنم تو انجمن هم گشتم ولی کدهای موجود به کارم نیومد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zartosht 10 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان از چه کدی میتونم برای فاصله بین خطوط متن لیبل استفاده کنم تو انجمن هم گشتم ولی کدهای موجود به کارم نیومد... بهترین راه که خودم هم انجام دادم کد های زیر: Dim Obj1 As Reflector Obj1.Target = lblText Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", 1 , "java.lang.float", 1.8, "java.lang.float") برای تنظیم ارتفاع لیبل و اسکرول ویو هم با کتابخانه stringutils و متد متراژ + یک مقدار .. مثل زیر lblText.Height=st.MeasureMultilineTextHeight(lblText,lblText.Text) scrText.Panel.Height=st.MeasureMultilineTextHeight(lblText,lblText.Text) + 100dip برای اینکه فاصله بین خطوط از یه حدی کمتر نمیشه برای اینه که فونت شما این قابلیت رو نداره که توهم بره... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ خوب شما بعد از هر تغییری باید این کد رو فراخوانی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ Sub Globals Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("shayan") Label1.Text = "shayan" &CRLF& "king" End Sub دیگه فکر نکنم جزء این کدی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ درود برای اینکار از کتابخانه TextSetting باید استفاده کنید. فایل لایبری پیوست شد. اینشیالایز میکنید و طبق سمپل خود کتابخانه اجزا رو بهش میدید، کار باهاش ساده است. دانلود لایبری : http://s6.picofile.com/file/8212477118/TextSetting.rar.html موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ Sub Globals Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("shayan") Label1.Text = "shayan" &CRLF& "king" End Sub دیگه فکر نکنم جزء این کدی باشه دوست عزیز من متنم رو از دیتابیس میگرم از این روشی که شما گفتید فکر نکنم بشه استفاده کرد ولی با این حال ممنون... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ درود برای اینکار از کتابخانه TextSetting باید استفاده کنید. فایل لایبری پیوست شد. اینشیالایز میکنید و طبق سمپل خود کتابخانه اجزا رو بهش میدید، کار باهاش ساده است. دانلود لایبری : http://s6.picofile.com/file/8212477118/TextSetting.rar.html موفق باشید اقای غفاری من از این کتابخونه قبلا استفاده کردم ولی تو کد زیر مربوط به این کتابخونه اون عدد 2 که مربوط به فاصله بین خطوطه کمتر از 2 کار نمیکنه مثلا 1.5 و نمیدونم چرا و خود اون 2 هم خیلی فاصله بین خطوط میندازه و زیاد جالب نمیشه... ts.LongText(label1,label1.Text,label1.TextSize,ScrollView1,2) حتی از روش های دیگه هم استفاده کردم مثل کد پایین... Dim Obj1 As Reflector Obj1.Target = label1 Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", 1, "java.lang.float", 1.3, "java.lang.float") کد بالا کار میکنه و بین خطوط فاصله رو میندازه ولی نمیدونم چطور اون obj رو مساوی ScrollView1.Panel.Height بکنم تا متنم رو ناقص نشون نده و درست اسکرول شه در کل نمیدونم چطور با کدهای زیر یکیش کنم... ScrollView1.Panel.AddView(label1,0,stop,100%x,100%y) Dim int1 As Int int1 = 0 Dim su As StringUtils label1.Height = su.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.Text) int1 = int1 + label1.Height + 3%y ScrollView1.Panel.Height = int1 و از تابع زیر هم استفاده کردم ولی موقع افزایش سایز متن از تنظیمات برنامه باز موقع اسکرول متن ناقص نشون میده... Sub art(txt As String,leb As Label,font As Typeface,size As Int) As Float Dim before,after As Float Dim Obj1 As Reflector leb.text=txt leb.TextSize=size leb.Gravity=Gravity.CENTER leb.Left=leb.Left leb.Typeface=font ht = StrUtil.MeasureMultilineTextHeight(leb , txt) Obj1.Target = leb before = Obj1.RunMethod("getLineHeight") 'Get the height of line BEFORE you change it Obj1.Target = leb Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", .10, "java.lang.float", 1.5, "java.lang.float") 'Change the space between lines Obj1.Target = leb after = Obj1.RunMethod("getLineHeight") 'Get the height of line AFTER you change it ht = ((after * ht)/before) leb.Height = ht Return ht End Sub تا اینجا هم کتابخونه textsetting کار بنده رو راه انداخته ولی همینطور که بالا گفتم خیلی فاصله بین خطوط میده حالا عجیب دنبال یه راه کارم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ عزیز شما الان چقدر فاصله مد نظرتون هست ؟! اگه متن تون رو از دیتابیس هم بگیرید ، باز میتونید از CRLF که یه خط جدید میندازه ، استفاده کنید ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ عزیز شما الان چقدر فاصله مد نظرتون هست ؟! اگه متن تون رو از دیتابیس هم بگیرید ، باز میتونید از CRLF که یه خط جدید میندازه ، استفاده کنید ./ میشه یه توضیحی در مورد همین CRLF بدید میدونم فاصله میندازه ولی خب نحوه کارشو با لیبل و دیتابیس بلد نیستم اگه میشه یه راهنمایی کنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اولش بگید فرمت متن تون که تو دیتابیس ذخیره شده چجوریه ؟؟!! خودش فاصله داره نداره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ فاصله داره ولی خب به اندازه یه خط خیلی زیاده اگه کسی بتونه در مورد کدهای که تو اون پست بالایی گذاشتم توضیحی بده خیلی بهتر و دقیقتر میشه بین خطوط فاصله انداخت تا CRLF... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ یه چیزی براتون درست کردم : من داده ها رو از یدونه فایل تکست بعنوان مثال گرفتم ! این محتوای فایل تکست : متن رو یکجا از فایل میخونم و میذارمش داخل یک متغیر رشته ای ، و خواستم بین متون دوتا فاصله بندازم : اینم کد : اینم خروجیش : امیدوارم مفید بوده باشه. موفق باشید ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز این همه نمونه از بهترین سورس ها در انجمن هست شما میگید پیدا نکردم تنظیم ارتفاع لیبل رو سرچ کنید موفق باشید Sub LH(txt As String,leb As Label,font As Typeface,size As Int) As Float 'تابع تنظیم ارتفاع لیبل ها' Dim before,after As Float Dim Obj1 As Reflector leb.text=txt leb.TextSize=size leb.Gravity=Gravity.RIGHT leb.Left=leb.Left leb.Typeface=font ht = StrUtil.MeasureMultilineTextHeight(leb , txt) Obj1.Target = leb before = Obj1.RunMethod("getLineHeight") 'Get the height of line BEFORE you change it Obj1.Target = leb Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", 1, "java.lang.float", 1.5, "java.lang.float") 'Change the space between lines Obj1.Target = leb after = Obj1.RunMethod("getLineHeight") 'Get the height of line AFTER you change it ht = ((after * ht)/before) leb.Height = ht Return ht End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز بنده نگفتم پیدا نکردم گفتم به کارم نیومد اگه دقت کنید بنده این تابع رو تو پست های بالا نوشتم و خوب هم کار میکنه ولی وقتی سایز متن تغیر پیدا میکنه متنو رو به صورت ناقص نمایش میده چند خط اخر متنو رو نشون نمیده... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز بنده هم بعد از کد تغییر سایز این تابع رو فراخونی میکنم ولی نمیدونم چرا تو بعضی از سایزها متن رو ناقص نشون میده... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
porya 959
سلام دوستان از چه کدی میتونم برای فاصله بین خطوط متن لیبل استفاده کنم تو انجمن هم گشتم ولی کدهای موجود به کارم نیومد...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.