طاها 480 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ باسلام خدمت دوستان گرامی بنده به تازگی برنامه ای رو دادم بازار و الان در دسترس همگی می باشد. ازتون خواهش میکنم برید و 5 ستاره بدید.ممنون اگر کسی هم پوش داره پ.خ بده https://cafebazaar.ir/app/ir.havijroid.bsir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ تصاویر https://cafebazaar.ir/app/ir.havijroid.bsir https://cafebazaar.ir/app/ir.havijroid.bsir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ گرافیک خوبی داره موفق وموید باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ خسته نباشی طاها جان. خوب موقعی انتشارش دادی گرافیکم خوبه ، ولی فونت نوشته های اسلاید منو بزرگه ، از فونت سنگین تری باید استفاده میکردی. توجه: طاها ، متن لیست ویو اسلاید منو چپ چین هست و توی گوشی من کلا بهم خورده ، درستش کن ، وسط چینش کن!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ خسته نباشی طاها جان. خوب موقعی انتشارش دادی گرافیکم خوبه ، ولی فونت نوشته های اسلاید منو بزرگه ، از فونت سنگین تری باید استفاده میکردی. توجه: طاها ، متن لیست ویو اسلاید منو چپ چین هست و توی گوشی من کلا بهم خورده ، درستش کن ، وسط چینش کن!! پژمان جان، اسلاید لی اوت نداره، کدی داری که بشه وسط چین یا راست چین کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ گرافیکش خوبه حتما دانلود میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ پژمان جان، اسلاید لی اوت نداره، کدی داری که بشه وسط چین یا راست چین کرد؟ اون سورس اسلاید منویی که دیروز گذاشتم دانلود کن لی اوت داره. درضمن لی اوت نداره متغیرش که تعریف شده میتونی لیست ویو رو Gratiy بدی بهش. این دیگه به اینجا ربطی نداره توی انجمن پره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اون سورس اسلاید منویی که دیروز گذاشتم دانلود کن لی اوت داره. درضمن لی اوت نداره متغیرش که تعریف شده میتونی لیست ویو رو Gratiy بدی بهش. این دیگه به اینجا ربطی نداره توی انجمن پره. داداش یه اسکرین بده ازش تو تلگرام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ برنامه خوبی هست و گرافیک قابل قبولی دارد و کاربردی است.دانلود شد و نظر داده شد.موفق باشید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ باسلام خدمت دوستان گرامی بنده به تازگی برنامه ای رو دادم بازار و الان در دسترس همگی می باشد. ازتون خواهش میکنم برید و 5 ستاره بدید.ممنون اگر کسی هم پوش داره پ.خ بده https://cafebazaar.ir/app/ir.havijroid.bsir سلام برادر برنامت خوبه ولی دوتا مشکل داره 1.سوتی دادی نوشتی حجم اینتزنت! 2.بهتر بود از لیبل استفاده میکردی بجای عکس اینجوری برنامت کیفیت بیشتری داشت 3.مقدار هارو که وارد میکنم خرید بسته رو میزنم بعد میگه Ability down و برنامه فورس کلوز میده 4.خرید بسته رو میزنم میره توی بخش انتخاب برنامه که فون هست و یه چیز دیگه بهتره کاری کنی وقتی خرید بسته کلیک میشه مستقیم بره توی فون از اسلاید منو خیلی خوشم اومد موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ خوبه ولی ایرانسل تازگی ها میبینی کدهاش رو تعویض میکنه مثلا نوشته بسته 1 گیگ شبانه 1000 ت فرداش اون نیست اونم باید براش هی آپدیت بزنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.