amirbeigi 192 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ من میخوام بیاد چک کنه ببینه گوشی روت هست یا نه و اگه بود ... چطور میشه این کارو بکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ با کتابخونه RootCmd Dim rc As RootCmd Sub btn_Click If rc.haveRoot Then 'dasture aval else 'dasture badi end if ممنون چطور میشه ببینم برنامه روی گوشی هست یا نه ؟ (با پکیج نیم) چطور میشه برنامه رو با پکیج نیم باز کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون چطور میشه ببینم برنامه روی گوشی هست یا نه ؟ (با پکیج نیم) چطور میشه برنامه رو با پکیج نیم باز کرد؟ برادر شما جواب سوالتون رو گرفتید. این سوال دیگه مربوط به اینجا نمیشه ، سرچ کنید تاپیک زیاد هست در این مورد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ من میخوام بیاد چک کنه ببینه گوشی روت هست یا نه و اگه بود ... چطور میشه این کارو بکنم ؟ با کتابخونه RootCmd Dim rc As RootCmd Sub btn_Click If rc.haveRoot Then 'dasture aval else 'dasture badi end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirbeigi 192
من میخوام بیاد چک کنه ببینه گوشی روت هست یا نه و اگه بود ...
چطور میشه این کارو بکنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.