alia 51 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من اس دی کی رو نصب کردم و همه چیزو درست نصب کردم ولی وقتی میگه ادرس میخواد فایل android-xیاandroid.jarنیستوهرکاری کردم پیداش نمیکنه اگه میشه همون فایل amdroid-x فقط خودش نه کل فایل رو اپلود کنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز .وقتی کل پوشه ی android.jar وجود نداشته باشه چه سودی داره که اون فایل تکی رو آپلود کنیم؟ شما الان کدوم api رو میخواید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ پوشه اندروید جار رو میتونید اپلود کنید؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ خب چه ورژنی؟ از این تاپیک استفاده کنید http://answercenter.ir/topic/6676-%D9%88%D8%B1%DA%98%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-sdk-2434/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alia 51
سلام
من اس دی کی رو نصب کردم و همه چیزو درست نصب کردم ولی وقتی میگه ادرس میخواد فایل android-xیاandroid.jarنیستوهرکاری کردم پیداش نمیکنه اگه میشه همون فایل amdroid-x فقط خودش نه کل فایل رو اپلود کنید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.