1212 76 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام خدمت اساتید عزیز چند روزی هست سایت دلبند ما پس از بسته شدن مرور گر حین ورود دوباره یوزر پسور میخاد میخام بدون خود مدیر اینکارو کرد یا از مرور گر من مشکل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام خدمت اساتید عزیز چند روزی هست سایت دلبند ما پس از بسته شدن مرور گر حین ورود دوباره یوزر پسور میخاد میخام بدون خود مدیر اینکارو کرد یا از مرور گر من مشکل داره به دلیل انتقال سرور هست برای منم به وجود اومده بود ولی دیگه رفع شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ موقع ورود یه گزینه به نام مرا یادآور باش داره فکر کنم. تیک اون رو بزنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1212 76
با سلام خدمت اساتید عزیز
چند روزی هست سایت دلبند ما پس از بسته شدن مرور گر حین ورود دوباره یوزر پسور میخاد میخام بدون خود مدیر اینکارو کرد یا از مرور گر من مشکل داره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.