کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان میدونم الان که عنوان تاپیک خواندید همه فکرشون رفته تو خراب کاری ولی نه یه ایده دارم به این چیز نیاز دارم من میخوام کاری کنم که تمام دکمه های گوشی قفل شه = رو باتن اولی کلیک کرد بعد اگه رو باتن دو کلیک کرد دکمه ها باز شن همچین چیزی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ میشه کد بقیه دکمه هارو حالا بدید تا کد دکمه home هم پیدا شود ؟ همون رویداد کی پرس اکتیویتی دیگه.... Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then 'dokme back Return True End If If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_MENU Then ' dokme Menu Return True End If If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_VOLUME_DOWN Then ' volume payin Return True End If End Sub بقیه هم دیگه خودت بلدی... نگو بلد نیستی که.... :oops: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ میشه دکمه هارو بست ولی دکمه Home..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ میشه دکمه هارو بست ولی دکمه Home..... میشه کد بقیه دکمه هارو حالا بدید تا کد دکمه home هم پیدا شود ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کاربر ناشناس 2,148
سلام دوستان
میدونم الان که عنوان تاپیک خواندید همه فکرشون رفته تو خراب کاری
ولی نه یه ایده دارم به این چیز نیاز دارم
من میخوام کاری کنم که تمام دکمه های گوشی قفل شه = رو باتن اولی کلیک کرد
بعد اگه رو باتن دو کلیک کرد دکمه ها باز شن
همچین چیزی میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.