amirsafari 116 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام یه خبر نامه بسازم واسه وبلاگم که مثلا روی صفحه اصلی زدی یه webview باز بشه و لودش کنه و ... ولی کد استفاده از وب ویو رو بلد نیستم . توی انجمن هم سرچ زدم فایده نداشت. لطفا کمک کنید ممنون میشم. آیا ممکنه سایت رو در قالب موبایل باز کنه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ شما میخواید داخل یه اکتیویتی یه وب ویو بزارید که وقتی واردش شدی صفحه سایتت باز بشه این کارو میخوای بکنی؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ شما باید از گت المنت استفاده کنید عزیزم. سرچ کنید: گت المنت یا GetElements یه عالمه تاپیک هست در این مورد آموزش هست.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ شما باید از گت المنت استفاده کنید عزیزم. سرچ کنید: گت المنت یا GetElements یه عالمه تاپیک هست در این مورد آموزش هست.... سلام میشه واسم توضیح بدید گت المنت یعنی چی؟؟؟ به چه کاری میاد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ کسی نمیتونه کار با web view رو واسه من توضیح بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز گفتم سرچ کنید گت المنت ، GetElements یه عالمه بحث شده در موردش. آموزش تصویریش هم رایگان تو انجمن موجوده. http://answercenter.ir/topic/363-آموزش-تصویری-getelement-کردن-و-کار-با-کتابخانه-webviewextras/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز گفتم سرچ کنید گت المنت ، GetElements یه عالمه بحث شده در موردش. آموزش تصویریش هم رایگان تو انجمن موجوده. http://answercenter.ir/topic/363-آموزش-تصویری-getelement-کردن-و-کار-با-کتابخانه-webviewextras/ ممنون ولی اینا بدرد من نمیخوره من فقط میخوام یه صفحه وب باز کنم با وب ویو. اومدم یه تب هاست درست کردم. رو هر کدوم زدی یه لایوت باز بشه ولی ارور intialize داره میگه قبلش باید intialize بشه ؟؟؟ اون کد رو میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام دوستان من میخوام یه خبر نامه بسازم واسه وبلاگم که مثلا روی صفحه اصلی زدی یه webview باز بشه و لودش کنه و ...
ولی کد استفاده از وب ویو رو بلد نیستم . توی انجمن هم سرچ زدم فایده نداشت.
لطفا کمک کنید ممنون میشم.
آیا ممکنه سایت رو در قالب موبایل باز کنه ؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.