hunter0010 62 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من با این کد یه پوشه داخل گوشی درست کردم File.MakeDir(File.DirRootExternal,"nameposheh") و با یه کد یه عکس رو save میکنم میخواستم بدونم چه طوری ادرس پوشه خودم رو بهش بدم تا اون جا save بشه تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ نشد که کد اشتباهه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ جای ادرس مقصد اینو بدید: File.DirRootExternal&"/nameposheh" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ من با این کد سیو میکنم کد شما رو کجاش یزارم؟؟؟ Sub imageview6_click Panel3.Visible= False Dim Obj1, Obj2 As Reflector Dim bmp As Bitmap Dim c As Canvas If File.ExternalWritable = True Then Dim random As String = Rnd("100","1000") Obj1.Target = Obj1.GetActivityBA Obj1.Target = Obj1.GetField("vg") c.Initialize2(bmp) Dim args(1) As Object Dim types(1) As String Obj2.Target = c Obj2.Target = Obj2.GetField("canvas") args(0) = Obj2.Target types(0) = "android.graphics.Canvas" Obj1.RunMethod4("draw", args, types) Dim Out As OutputStream Out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"image" & random & ".jpg",True) bmp.WriteToStream(Out,100,"JPEG") Msgbox("ذخیره شد","ذخیره") Else Msgbox("مشکل در دسترسی به حافظه موبایل","خطا در ذخیره ی عکس") End If end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ جای این کد: Out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"image" & random & ".jpg",True) اینو بذارید: Out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal&"/nameposheh","image" & random & ".jpg",True) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen.gh 48 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من با این کد یه پوشه داخل گوشی درست کردم File.MakeDir(File.DirRootExternal,"nameposheh") و با یه کد یه عکس رو save میکنم میخواستم بدونم چه طوری ادرس پوشه خودم رو بهش بدم تا اون جا save بشه تشکر این کد رو تست کنید file.copy(File.DirAssets ,"image.jpg",File.DirRootExternal ,"/نام پوشه/""image.jpg") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hunter0010 62
سلام
من با این کد یه پوشه داخل گوشی درست کردم
File.MakeDir(File.DirRootExternal,"nameposheh")
و با یه کد یه عکس رو save میکنم میخواستم بدونم چه طوری ادرس پوشه خودم رو بهش بدم تا اون جا save بشه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.