faraz_223 10 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ بنام خدا سلام این اولین برنامه منه لازمه که بگم به کمک آموزشهای خوب شما دوستان عزیزم که بی ریا به همه کمک می کنین تونستم کمی از اوضاع سر در بیارم همینجا از همه شما عزیزان تشکر می کنم لطفا" مشکلات برنامه رو که میدونم کم نیست بهم بگین قربون همه تون *ناز* topolmopol.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ عالی بود...آینده ی خوبی دیدم تو این برنامه... موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ بنام خدا سلام این اولین برنامه منه لازمه که بگم به کمک آموزشهای خوب شما دوستان عزیزم که بی ریا به همه کمک می کنین تونستم کمی از اوضاع سر در بیارم همینجا از همه شما عزیزان تشکر می کنم لطفا" مشکلات برنامه رو که میدونم کم نیست بهم بگین قربون همه تون *ناز* اومدی تو حیطه ی خودم*خنده**خنده**خنده**خنده* قشنگ بود ولی این حالت برنامه بیشتر به سرگرمی میخوره ولی در کل برای برنامه اولت عالیه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
faraz_223 10 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ ممنونم داداش nicetitel که دلگرمی میدی farzad خان خیلی تحویل گرفتی ماروها قربون همه تون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.