sajjadrastin 100 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ، کدی میخواهم که اطلاعات یک لیست ویو را در یک فایل ذخیره کند و وقتی برنامه دوباره اجرا شد اطلاعات لیست ویو از ان فایل لود شود... چون من برای لیست ویو گزینه اضافه و حذف کردن قرار دادم و میخواهم اطلاعات ان ذخیره شود برای دفعه هایی بعد. . . . سریعتر کد را بدهید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ هم میتونی تو دیتابیس ذخیره کنی هم در فایل تکست به صورت آیتم1 آیتم2 و.... بعد به صورت لیست بخونی و تو لیست ویو نمایش بدی الان مشکلت کجاس؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ میشود ذخیره در فایل txt را اموزش دهید یا سورس ان را قرار دهید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ ذخیره : Dim l As List Dim lv As ListView For i=0 To lv.Size-1 l.Add(lv.GetItem(i)) Next File.WriteList(File.DirInternal,"list.txt",l) گرفتن لیست : Dim l As List Dim lv As ListView l=File.ReadList(File.DirInternal,"list.txt") For i=0 To l.Size-1 lv.AddSingleLine(l.Get(i)) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul22 40 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ باید لیست رو اینشیالایز میکردی l.Initialize() لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ میخواهم وقتی روی دکمه1 کلیک کرد یک ایتم اضافه شود سپس لیست ویو ذخیره شود ، من کد زیر ر ا نوشتم ListView2.AddSingleLine2("گزینه 1",1) Activity.LoadLayout("5") For i=0 To ListView2.Size-1 l.Add(ListView2.GetItem(i)) Next File.WriteList(File.DirInternal,"list.txt",l) کامپایل میشود ولی موقعی که روی دکمه کلیک میکنم ارور میدهد. لطفا کمک کتنید.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ همه جا از AddSingleLine2 استفاده کردی؟ کد امین AddSingleLine هستا درستش کردی؟ اگه آره خطایی که میده چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ کسی نیست کمک کنه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjadrastin 100
سلام ، کدی میخواهم که اطلاعات یک لیست ویو را در یک فایل ذخیره کند و وقتی برنامه دوباره اجرا شد اطلاعات لیست ویو از ان فایل لود شود...
چون من برای لیست ویو گزینه اضافه و حذف کردن قرار دادم و میخواهم اطلاعات ان ذخیره شود برای دفعه هایی بعد.
.
.
.
سریعتر کد را بدهید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.