pouya_uut 17 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ من یه برنامه نوشتم ولی وقتی تو اندروید 2.3 اجرا میکنم این شکلی نشون میده موقعیم که تو اندروید 4 اجرا میکنم ایجوری مشکل اندروید 2.3 از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ این تکه کد رو از داخل مانیفست پاک کنید کلا درست میشه: SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pouya_uut 17 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ این تکه کد رو از داخل مانیفست پاک کنید کلا درست میشه: SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo") دقیقا کجا میشه این قسمت ندیدیم تا حالا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ دقیقا کجا میشه این قسمت ندیدیم تا حالا؟ منوی Project گزینه ManiFest Editor یه سری کد کوچیک وجود داره. این تکه کد رو که دادم توش پیدا کنید پاکش کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ از منوی Project گزینه ی Manifest Editor رو انتخاب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pouya_uut 17 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ ممنووووووون درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pouya_uut 17
من یه برنامه نوشتم ولی وقتی تو اندروید 2.3 اجرا میکنم این شکلی نشون میده
موقعیم که تو اندروید 4 اجرا میکنم ایجوری
مشکل اندروید 2.3 از کجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.