alia 51 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من موقع ران گرفتن به این ارور برخورد میکنم اگه میشه کمکم کنید زیاو واضح نیست ولی فک کنم منظورمو بفهمید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ خب شما یه عکس از ارورتون بزارید تا دوستان کمکتون کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ با کدوم ارور دوست عزیز یه عکس ازش بگیر و بزار تا نگاش کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash.at 11 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ 2 تا حالت داره یا به امولوتر وصل نیستی یا اگه هستی و ارور میده یه قسمت هست که توی اون باید Release رو انتخاب کنی . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ 2 تا حالت داره یا به امولوتر وصل نیستی یا اگه هستی و ارور میده یه قسمت هست که توی اون باید Release رو انتخاب کنی . برادر من اگه به غیر از Release انتخاب کنیم ارور میگیره؟ هنوز معلوم نیست چه اروری داده شما پیش بینی میکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash.at 11 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ میتونه مشکل از جاوا هم باشه . شاید نسخه ی قدیمی جاوا باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash.at 11 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ برادر من اگه به غیر از Release انتخاب کنیم ارور میگیره؟ هنوز معلوم نیست چه اروری داده شما پیش بینی میکنید؟ باید بگه چه اروری میده تا دقیق بگم از چیه و گرنه همیجنوری که نمیشه حدس زد . اینایی هم که گفتم معمولا همچین ارور هایی میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alia 51
سلام
من موقع ران گرفتن به این ارور برخورد میکنم
اگه میشه کمکم کنید زیاو واضح نیست ولی فک کنم منظورمو بفهمید
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.