majid_22 0 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان. من میخواهم تصویری که دارم خصوصیات اونو بدست بیارم مثلا سایز و.. یا بطور خلاصه پیکسل های تصویر را بدست آوردم. لطفا کمک کنید ممنون.با چه کتابخانه ای باید کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid_22 0 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان من میخوام عکسی که در ImageView نمایش دادم خصوصیاتش بدست بیارم. سوال اول تصویر چه جوری تعریف شده مثلا در متلب تصویر RGB با سه ماتریس رنگ نشان میدن اینجا چطوری من بدست بیارم این ماتریس هارو؟ سوال بعدی اینکه چه جوری میشه فهمید که نحوه تعریف تصویر؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سلام با کلاس Bitmap که نیاز به کتابخونه خاصی نداره فکر کنم بتونید اینکار هارو انجام بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ این رو تست کنید : Dim b As Bitmap b = LoadBitmap(File.DirAssets,"filename") 'picture dimensions Msgbox(b.Width&"x"&b.Height,"") 'picture size Msgbox(File.Size(File.DirAssets,"filename"),"") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid_22 0
سلام دوستان. من میخواهم تصویری که دارم خصوصیات اونو بدست بیارم مثلا سایز و.. یا بطور خلاصه پیکسل های تصویر را بدست آوردم. لطفا کمک کنید ممنون.با چه کتابخانه ای باید کار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.