arash.at 11 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ این عکس اکتیویتی من . هیچ مشکلی نداره . همش ok . فقط و فقط وقتی روی هر کدوم از باتن های صدا کلیک میکنم. همه رو مثه هم میخونه. ولی لیبل ها رو درست نشون میده . چی کار کنم ؟؟ کجاش اشتباس ؟؟ اون ارور دیتابیس هم چیزی نی . درستش کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ سلام!!!!!!!!!!!!!!!!!! button1.text باید بشه button1.tag توی تصویر دومت هم dim bt as button bt = sender mp.load(file.dirAssets,m.tag) این تغییرات رو انجام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash.at 11 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ مرسییییییییییییییییییییییییییی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arash.at 11
این عکس اکتیویتی من .
هیچ مشکلی نداره . همش ok . فقط و فقط وقتی روی هر کدوم از باتن های صدا کلیک میکنم. همه رو مثه هم میخونه. ولی لیبل ها رو درست نشون میده . چی کار کنم ؟؟ کجاش اشتباس ؟؟ اون ارور دیتابیس هم چیزی نی . درستش کردم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.