imansoltani 0 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من یک متن بلند دارم که داخل یه لیبل هست و لیبل رو داخل یک اسکرول ویو گذاشتم میخوام که ارتفاع لیبل ام برابر با متن داخلش باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ از stringutils استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ سلام این کدارو اول وآخر کدهای مربوط به متنت بنویس: Dim su As StringUtils Dim h As Int=su.MeasureMultilineTextHeight(Label2,Label2.text) Label2.Height=h ScrollViewl.Panel.Height=h Label2 همون لیبلی که متنهارو نمایش میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
imansoltani 0 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون من این کد رو گذاشتم اما یکی دو خط از متن رو اسکرول نمیکنه اگه میشه این فایل رو چک کنید ببینید کجاشو اشتباه کردم ممنون http://s5.picofile.com/file/8212949434/label.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ برادر من این کتابخانه مخصوص این کار هستش که. http://answercenter.ir/topic/5482-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-autosizescroll-%D8%8C-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85-%D8%AE%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%88-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D8%A8%D9%82-%D8%A8%D8%A7-%D9%84/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
imansoltani 0 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون من این کد رو گذاشتم اما یکی دو خط از متن رو اسکرول نمیکنه اگه میشه این فایل رو چک کنید ببینید کجاشو اشتباه کردم ممنون label کسی نیس جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
imansoltani 0
سلام
من یک متن بلند دارم که داخل یه لیبل هست
و لیبل رو داخل یک اسکرول ویو گذاشتم
میخوام که ارتفاع لیبل ام برابر با متن داخلش باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.