mfeily 10 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ با سلام خدمت همه دوستان گرامی یه image view تو برنامه دارم با چند تا text box و می خوام با کلیک درون هر text box جهت ورود اطلاعات تصویر درون image view هم تغییر کنه تصاویر قبلا به نرم افزار داده شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سلام و درود و خوش آمد بهتون میگم. میشه بیشتر توضیح بدید؟؟ منظورتون رو متوجه نشدم. از اینکه گفتید textbox خب مشخصه با برنامه نویسی آشنایی دارید و این خیلی خوبه. اصلا b4a چیزی به اسم textbox نداره و میگن edittext . vb و vb.net و #c و ... رو میگیم textbox *خوشمزه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سلام یه کد نوشتم روش کار کن میتونی کارتو راه بندازی: Sub Globals Dim bitmap1(3) As Bitmap Private ImageView1 As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("a") bitmap1=Array As Bitmap(LoadBitmap(File.DirAssets,"1.JPG"),LoadBitmap(File.DirAssets,"2.JPG"),LoadBitmap(File.DirAssets,"3.JPG")) ImageView1.Bitmap=bitmap1(0) End Sub Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) Select New Case "1" ImageView1.Bitmap=bitmap1(0) Case "2" ImageView1.Bitmap=bitmap1(1) Case "3" ImageView1.Bitmap=bitmap1(2) End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mfeily 10 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ ممنون از لطفتون حق با شماست چون من vb کار کردم از همون اصطلاحات استفاده کردم ممنون از تذکرتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mfeily 10 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ در بخش first quarter اولین عدد که کلیک می شه تصویر روبروش باید تغییر کنه همین طور در تکس اول بخش second لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ فکر میکنم چیزی شبیه به کد پایین میخوای... Sub dddd_EnterPressed End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ یه وسیله رویداد FocusChanged میتونید این عملو انجام بدید: Sub EditText1_FocusChanged (HasFocus As Boolean) If HasFocus Then Msgbox("I'M Clicked With User !","Pressed") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mfeily 10 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ عالی بود بسیار بسیار ممنون لطف کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ چقدر خوبه که برای پست ها و جواب های مفید از گذینه ی تشکر کردن هم استفاده کنید تا به کاربرانی که به شما پاسخ دادند امتیاز مثبت بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ مجیدجان این رویداد FocusChanged برای چیه؟ چه کاربردی داره؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ مجیدجان این رویداد FocusChanged برای چیه؟ چه کاربردی داره؟ ممنون یعنی دقیقا زمانی که EditText انتخاب شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mfeily 10
با سلام خدمت همه دوستان گرامی
یه image view تو برنامه دارم با چند تا text box و می خوام با کلیک درون هر text box جهت ورود اطلاعات تصویر درون image view هم تغییر کنه تصاویر قبلا به نرم افزار داده شده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.