خودمم موندم ک چطور چنین چیزی ممکنه ولی واقعا به بن بست خوردم
ببینید من یک دکمه ای طراحی کردم ک وقتی روش کلیک میشه یه سری اطلاعات از سه فیلد edittext میگیره و اونا رو به یه شماره ارسال میکنه
Sub sendsms_Click
If txtname.Text = "" Then
Msgbox("لطفا نام خود را وارد نمایید", "خطا")
Return
End If
Dim a1 As PhoneSms
a1.Send2 ("09393006**2","message from My App" & CRLF & "sender name:" & txtname.Text & CRLF & "email:" & mailtxt.Text & CRLF & "message:" & commenttxt.Text, True,True)
End Sub
Sub check_SmsSentStatus (Success As Boolean, ErrorMessage As String, PhoneNumber As String, Intent As Intent)
If Success=False Then
Msgbox("پیغام ارسال نشد" & ErrorMessage,"خطا")
Else
Msgbox("پیغام شما با موفقیت ارسال شد","ارسال شد")
End If
End Sub
Sub check_SmsDelivered (PhoneNumber As String, Intent As Intent)
Msgbox("پیغام شما دریافت شد","دریافت")
End Sub
این کد بدون هیچ مشکلی وقتی همه چیز رو به صورت فینگلیش وارد میکنم در گوشی ارسال میشه اس ام اس اون و پیام ارسال موفقیت امیز و deliver اون هم میاد
حالا کافیه فیلد txtname یا commenttxt رو به فارسی اسم و متن بدم اصن هیچ اتفاقی نمی افته ، نه خطایی میده نه پیام ارسال نشدی و خلاصه هیچی
انگار اصن روی دکمه زده نشده !!
مشکل از کجاست ؟؟دیگه مثه وب سایت هم ک اینجا Unicode و Utf8 نداریم ک بگم تنظیماتش اشتباهه !!چرا باید بین متن فارسی و انگلیسی فرق بزاره ؟؟
سوال
keyVan007 11
با سلام و خسته نباشید
خودمم موندم ک چطور چنین چیزی ممکنه ولی واقعا به بن بست خوردم
ببینید من یک دکمه ای طراحی کردم ک وقتی روش کلیک میشه یه سری اطلاعات از سه فیلد edittext میگیره و اونا رو به یه شماره ارسال میکنه
این کد بدون هیچ مشکلی وقتی همه چیز رو به صورت فینگلیش وارد میکنم در گوشی ارسال میشه اس ام اس اون و پیام ارسال موفقیت امیز و deliver اون هم میاد
حالا کافیه فیلد txtname یا commenttxt رو به فارسی اسم و متن بدم اصن هیچ اتفاقی نمی افته ، نه خطایی میده نه پیام ارسال نشدی و خلاصه هیچی
انگار اصن روی دکمه زده نشده !!
مشکل از کجاست ؟؟دیگه مثه وب سایت هم ک اینجا Unicode و Utf8 نداریم ک بگم تنظیماتش اشتباهه !!چرا باید بین متن فارسی و انگلیسی فرق بزاره ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.