Mohsen27 199 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید من تو هاست رایگان وردپرس نصب کردم حالا وقتی از طریق وردپرس یه پست میزارم تو دیتابیس دوتا رکورد ایجاد میشه اگه عکسای زیرو ببینید میفهمید چی میگم الان تو وردپرس یه پست هست و اینم عکسی که تو دیتابیسه من میخوام ریکورد دوم که ایجاد شده ایجاد نشه چیکار باید بکنم از دوستانی که با وردپرس کار کردن میخوام که راهنمایی کنن. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید من تو هاست رایگان وردپرس نصب کردم حالا وقتی از طریق وردپرس یه پست میزارم تو دیتابیس دوتا رکورد ایجاد میشه اگه عکسای زیرو ببینید میفهمید چی میگم الان تو وردپرس یه پست هست و اینم عکسی که تو دیتابیسه من میخوام ریکورد دوم که ایجاد شده ایجاد نشه چیکار باید بکنم از دوستانی که با وردپرس کار کردن میخوام که راهنمایی کنن. با تشکر داداش رو هاست رایگان راه انداختی اونوقت توقع درست کار کردن سایت هم داری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ منظورت اینه که از هاست رایگانه؟ فک نکنم ربطی داشته باشه مشکل از وردپرس هست برای تست ساختم طاها جان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ داداش رو هاست رایگان راه انداختی اونوقت توقع درست کار کردن سایت هم داری؟ به نظرم نیازی به نقل قول کامل نبود!!! هاست رایگان برای اشنایی با اصول کار هست !!!!!( امتحانی!!!) ولی تا اونجایی که یادم میاد توی این چند سال ربطی به هاست نداشته این مشکل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ منظورت اینه که از هاست رایگانه؟ فک نکنم ربطی داشته باشه مشکل از وردپرس هست برای تست ساختم طاها جان داداش خود هاست های رایگان نصب سیستم خودکار دارن البته بستگی به نوع هاستت داره. سایت من وردپرسه و تا حالا هیچ مشکلی هم نداشتم.اگه لینک مجاز بود میذاشتمش.احتمال زیاد مشکل از فولدر wp-content هست.دسترسی هاشو چک کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ کلا با هاست رایگان هیچ وقت کار نکن خیلی مشکل داره احتمالا این مشکل هم از هاست رایگانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ مشکل شما ربطی به هاست نداره. وردپرس رو پا کنید با همه دیتا و اخرین نسخه رو مجددا نصب کنید. اگر باز هم این مشکل رو داشتید احتمالش هست از هاست باشه برای همین وردپرس رو روی هاست لوکال هم تست کنید. در ضمن احتمالش هست که پوسته هم مشکل داشته باشه، احیانا php ها رو دستکاری نکردید ؟ موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad9204 19 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام آقا با سیستم های مدیریت محتوایه دیگه ای کار کنید مثل جوملا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام آقا با سیستم های مدیریت محتوایه دیگه ای کار کنید مثل جوملا شوخی میکنید! جوملا مزخرف ترین cmsیه که باهاش کار کردم. من همه رو امتحان کردم هیچ کدوم به گرد پای وردپرس هم نمی رسند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ وردپرس یه امکانی داره که متن پیش نویسو چند لحظه یک بار ذخیره می کنه. فکر می کنم یکی از اون رکوردها هم مرتبط با همون پیش نویسه. توی نوشته ها چک کنید ببینید هست یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.