sadeghkiyani 98 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستای خوبم نمیدونم چرا وقتی از سورس های متریال میخوام اجرا بگیرم ارور میده خواهشا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز از کتابخونه AHNavigationDrawer استفاده کردین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani 98 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز از کتابخونه AHNavigationDrawer استفاده کردین؟سلام خدارو شکر یکی پیدا شد پاسخ مشکلمو بده.آره داداش گلم استفاده کردم و تمام نسخه هایsdk برنامم بروز رسانی کردم نمیدونم مشکل از کجاست? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیزم برای استفاده از سورس های متریال می بایست فایل های support و appcompat رو به SDK اضافه کزده باشید و در سورس با # بهشون ادرس دهی کنید. اگر اشتباه نکنم آموزشی توسط آقای ارانی عزیز در انجمن موجود باشه یه جستجو بکنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani 98 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیزم برای استفاده از سورس های متریال می بایست فایل های support و appcompat رو به SDK اضافه کزده باشید و در سورس با # بهشون ادرس دهی کنید. اگر اشتباه نکنم آموزشی توسط آقای ارانی عزیز در انجمن موجود باشه یه جستجو بکنید. موفق باشید داداش گلم همه ی انجمن رو گشتم و آموزش هاشو دیدم ولی همچنان همین مشکل رو دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sadeghkiyani 98
سلام دوستای خوبم نمیدونم چرا وقتی از سورس های متریال میخوام اجرا بگیرم ارور میده خواهشا کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.