علی علایی 161 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من میخام تو رویداد باتن هام تو مولتی پنل جوری باشه که مثلا اگر کاربر باتن1 از پنل1 زده بره تو اکتیوتی 2 مورد نظر فقط رکودهای 1تا50 رو نشون بده اگر باتن2 از پنل 1 رو زدم بره تو اکتیوتی3 فقط رکوردهای 1 تا 40 رو نشون بده همین طور تا آخر ( کلا برای 4 بانتم 4 اکتیوتی باشه ) مثلا تو پنل آخر باتن هام بیان 50 رکورد آخر نشون بدن سوال دقیقا همین جاس چه طور میتونم به باتن های مولتی پنلم محدوده براشون تعریف کنم تگ سندر رو تا حدی بلدم ولی اینجوری رو توش موندم اگر با مولتی پنل نمیشه با لیست ویو میشه چه جور مثلا من رو آیتم 10 لیست ویو کلیک کردم بره تو اکتیوتی مثلا3 فقط رکودهای 120 تا 170 نشون بده اگر عنوانشو متناسب با سوالم نیست عوضش کنید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ کسی چیزی به ذهنش نمیرسه ؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ واسه دکمه هات میتونی توی دیتابیس واسه هر کدومشون یک ستون بسازی یعنی 4 تا ستون.مقادیر این ستون ها باشه نقطه شروع.یعنی میخوایید از 120 تا 170 رو بگیرید شما عدد 120 رو قرار میدید.این مقدار رو به Tag باتون نسبت میدید.و شما میتونید این مقدار رو به عنوان OFFSET به کوئری SQL بدید و اطلاعات رو بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز اسپم ندید واسه دکمه هات میتونی توی دیتابیس واسه هر کدومشون یک ستون بسازی یعنی 4 تا ستون.مقادیر این ستون ها باشه نقطه شروع.یعنی میخوایید از 120 تا 170 رو بگیرید شما عدد 120 رو قرار میدید.این مقدار رو به Tag باتون نسبت میدید.و شما میتونید این مقدار رو به عنوان OFFSET به کوئری SQL بدید و اطلاعات رو بگیرید شرمنده بابت اسپم میتونید یه مقدار باز ترش کنید گیج شدم آخه مثلا تو مولتی پل معمولی میایم به اجزا تگ که میدیم میگیم مثلا buton.tag=i اینوری تو سندرش فقط با i همسان میشه اون 120 تا 170 یه مثال عددی بود مثلا برای باتن ا تو پنل1 از 1تا 50 وبرای باتن1تو پنل 2 از 51 تا75 همین جور برای مابقی باتن هام (تعداد رکودهایی که میگرن یکی نیست ممکن یکی 50تا یکی 100 بگیره ) یه چیز خیلی مهم همین تفاوت رکودهای هر باتن باتن 1 ها تو تمام پنل ها یه جور رکودهاشون با تفاوت مکان و باتن های 2 تو تمام پنل ها با رکودهای باتن1 تو تمام پنل ها فرق دارن کلا 4 جور رکورده که 4 باتن قرار این رکوردهارو نشون بدن نمیدونم تونستم منظور رو برسونم اگر نه بگید بیشتر توضیح بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ آقای ebham با توضیحات شما من بیشتر گیج شدم یکی همینای که استاد آرتا و ebham روگفتن رو روان تر بگن یه چیزای متوجه شدم ولی من تو مولتی پنل به تگ باتن هام چی بدم که رو هر کدوم کیلک شد و رفت اکتیوتی بعدی یه تعداد رکورد رو نشون بده توضیحات بیشترو بالا گفتم کارم جیره(از گیر رد کرده میفهمی) شرمنده من کلا دیرمیگیرم یکی بیشتر توضیح بده متوجه بشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebham 232 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ به دو روش میشه اینکار رو کرد یکی استفاده از لمیت یکی از استفاده از عدد که دوست خوبمون در بالا توضیح دادن استفاده از عدد خیلی راحت تر و سبکتره فقط کافیه توی دیتا بیس یه جدول اضافه بسازید به اسم star و دسته بندی کنید مثلا id یک تا ده 1 بشه یازده تا بیست 2 بشه و الا اخر حالا با کد زیر دیتابیس رو فراخونی میکنی ("SELECT * FROM tbl_man WHERE id != ''AND star=1 ") با کد بالا تمام متنهایی که توی جدول star مساوی 1 هست رو نشون میده برای استار 2 هم کافیه 1 بشه 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اینم سورس نمونه ام کسی میتونه کمک کنه دیگه بریدم چن وقته که دارم روش کار میکنم ولی نتیجه نداده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ آقای ebham با توضیحات شما من بیشتر گیج شدم یکی همینای که استاد آرتا و ebham روگفتن رو روان تر بگن یه چیزای متوجه شدم ولی من تو مولتی پنل به تگ باتن هام چی بدم که رو هر کدوم کیلک شد و رفت اکتیوتی بعدی یه تعداد رکورد رو نشون بده توضیحات بیشترو بالا گفتم کارم جیره(از گیر رد کرده میفهمی) شرمنده من کلا دیرمیگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ آقا کسی هست واضح تر توضیح بده من گیج گیج شدم (چند وقته دارم روش کار میکنه ولی نتیجه نداده) بالاتر بیشتر توضیح دادم مشکل اصلی اینه که هر پنل تگ باتن هاش با هم فرق میکنه با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebham 232 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ ببین داداشم شما توی دیتابیس غیر از -- ای دی - نام - متن و غیره یه ستاره یا star بزار بعد مثلا از ای دی 1 تا 50 رو star رو 1 کن از 51 تا 100 هم 2 کن بعدش کد بالا رو بزار توی اکتیویتی مورد نظر اگر بازم متوجه نشدی و کارت لنگه پ خ بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
سلام
من میخام تو رویداد باتن هام تو مولتی پنل جوری باشه که مثلا اگر کاربر باتن1 از پنل1 زده بره تو اکتیوتی 2 مورد نظر فقط رکودهای 1تا50 رو نشون بده
اگر باتن2 از پنل 1 رو زدم بره تو اکتیوتی3 فقط رکوردهای 1 تا 40 رو نشون بده همین طور تا آخر ( کلا برای 4 بانتم 4 اکتیوتی باشه )
مثلا تو پنل آخر باتن هام بیان 50 رکورد آخر نشون بدن
سوال دقیقا همین جاس چه طور میتونم به باتن های مولتی پنلم محدوده براشون تعریف کنم
تگ سندر رو تا حدی بلدم ولی اینجوری رو توش موندم
اگر با مولتی پنل نمیشه با لیست ویو میشه چه جور
مثلا من رو آیتم 10 لیست ویو کلیک کردم بره تو اکتیوتی مثلا3 فقط رکودهای 120 تا 170 نشون بده
اگر عنوانشو متناسب با سوالم نیست عوضش کنید
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.