amirbeigi 192 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ من اومدم با سرویس ویس یه برنامه ساختم حالا میخوام وقتی یسری کلماتو گفت چیزای دیگه جایگزین بشن یعنی بیاد سانسور کنه Sub mt_Result (Success As Boolean, Texts As List) If Success Then str = Texts.Get(0) str.Replace("علامت سوال","؟") EditText1.Text = str الان برای مثال میخوای وقتی گفت علامت سوال بنویسه ؟ ولی با این کد نشد ... چیکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ شما بیا اینو امتحان کن. str = Texts.Get(0) str.Replace("س","s") EditText1.Text = str s انگلیسی رو جایگزین س فارسی میکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ شما بیا اینو امتحان کن. str = Texts.Get(0) str.Replace("س","s") EditText1.Text = str s انگلیسی رو جایگزین س فارسی میکنه. برای جایگزین کردن اول باید کلمه اصلی رو بدم یا اول چیزی که میخوام بیاد جای اون کلمه اولی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ برای جایگزین کردن اول باید کلمه اصلی رو بدم یا اول چیزی که میخوام بیاد جای اون کلمه اولی ؟ کلمه فارسی س رو بدید بهتون انگلیسی میده. درکل هدفم اینه که شما اول یه کلمه ساده فارسی رو تست کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ کلمه فارسی س رو بدید بهتون انگلیسی میده. درکل هدفم اینه که شما اول یه کلمه ساده فارسی رو تست کنید. نشد ... جایگزین نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ منم حواسم نبود یه جایی رو اشتباه کردی. جای این کدت: str.Replace("علامت سوال","؟") اینو بنویس: str=str.Replace("علامت سوال","؟") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirbeigi 192
من اومدم با سرویس ویس یه برنامه ساختم
حالا میخوام وقتی یسری کلماتو گفت چیزای دیگه جایگزین بشن یعنی بیاد سانسور کنه
الان برای مثال میخوای وقتی گفت علامت سوال بنویسه ؟
ولی با این کد نشد ... چیکار کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.