bahman 165 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ B4A version: 5.20 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.06s) Compiling layouts code. (0.01s) Generating R file. (0.10s) Compiling generated Java code. Error javac 1.7.0_51 src\b4a\example\main.java:62: error: cannot find symbol if (anywheresoftware.b4a.objects.ServiceHelper.StarterHelper.startFromActivity(processBA, wl, false)) ^ symbol: variable StarterHelper location: class ServiceHelper Note: src\b4a\example\starter.java uses or overrides a deprecated API. Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details. 1 error دوستان مشکل فوق را هنگام ارسال به شبیه ساز دارم حالا فرق نمیکنه چه شبیه سازی باشه ... همشون این خطارو دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. بهمن جان یه سرچ بکن عبارت "cannot find symbol" رو مطالب زیادی در موردش هست ایشالا که مشکلت حل بشه. انگاری بانصب مجدد حل شد ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. بهمن جان یه سرچ بکن عبارت "cannot find symbol" رو مطالب زیادی در موردش هست ایشالا که مشکلت حل بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
دوستان مشکل فوق را هنگام ارسال به شبیه ساز دارم
حالا فرق نمیکنه چه شبیه سازی باشه ...
همشون این خطارو دارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.