love 15 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سلام من برنامم رو تو هر گوشی امتحان کردم درست جواب میده متن کتاب رو کامل نشون میده با اسکرول ولی فقط تو گوشی 320 پیکسلی یا گوشی y220 هواوی متنم رو ناقص نشون میده میشه بگید باید چکار کرد؟پیشاپیش ممنون و متشکر عنوان ویرایش شد (farzad879) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سلام و درود. تنظیمات Designer Script رو چجوری کد نویسی کردید؟ کدش رو قرار بدید و اگه میتونید یک Screen از مشکل پیوست کنید تا دقیقا مشکل رو ببینیم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ متن ناقص منطورت اینه اسکرول کامل نمیاد یا متن در هم میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
love 15 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ نه متنم تا نصفه میاد همشو نشون نمیده اینم کدی که واسش نوشتم ولی باز درست نشد If Activity.Width <360 Then If label2.TextSize < 20 Then label2.Height=label2.Height +40%x ScrollView1.Panel.Height=label2.Height Else If label2.TextSize > 20 Then label2.Height = label2.Height +45%x ScrollView1.Panel.Height=label2.Height End If End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ label2.Height=label2.Height +40%x این کد رو واسه چی نوشتی؟ اول ارتفاع لیبل رو با متن ست کن بعد ارتفاع پنل اسکرول رو مساوی ارتفاع لیبل کن اینجوری Dim stu As StringUtils lable2.height = stu.MeasureMultilineTextHeight(lable2,lable2.text) ScrollView1.Panel.Height=label2.Height لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
love 15 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ منم همین کار رو کردم به جاش از کتابخانه longtext استفاده کردم چون که تو اسکرین های دیگه درست نشون میده متن رو از if استفاده کردم ولی انگار جواب نداد نمیدونم چکار کنم کل انجمن رو گشتم چیزی پیدا نکردم وقتی برنامه های دیگه رو میریزم تو گوشی 320 پیکسلی همه متنشون رو نشون میده ولی واسه من رو...لطفا راهنمایی کنید اگه میتونید ممنون t.LongText(label2,label2.Text,File.ReadString(File.DirInternal,"FontSize.txt"),ScrollView1,File.ReadString(File.DirInternal,"lineheight.txt")) If Activity.Width <360 Then If label2.TextSize < 20 Then label2.Height=label2.Height +40%x ScrollView1.Panel.Height=label2.Height Else If label2.TextSize > 20 Then label2.Height = label2.Height +45%x ScrollView1.Panel.Height=label2.Height End If End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ خب با StringUtilsهم تست کن ببین جواب میده یا نه دگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
love 15 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ بدتر شد بار با اون کتابخونه یکی دو تا از ایتم ها متن هاش کامل میومد با این کد که فرمودید همه ایتم ها روش کلیک میکردم متن هاش ناقص بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ کدی که تو قسمت نمایش متن گذاشتی کامل بزار تا بتونیم بگیم ایراد کجاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
love 15 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ Activity.LoadLayout("cheshm") ScrollView1.Panel.LoadLayout("do") lbl.Color=Colors.Black cur=hand.sql1.ExecQuery("SELECT matn FROM hand WHERE List='"& hand.meghdar & "'") t.Initialize label2.Color=Colors.White label2.TextColor=Colors.Black label2.Gravity=Gravity.RIGHT lbl.Color=Colors.Black cur.Position=m label2.text=cur.GetString("matn") label2.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(File.ReadString(File.DirInternal,"FontType.txt")&".ttf") t.LongText(label2,label2.Text,File.ReadString(File.DirInternal,"FontSize.txt"), ScrollView1,File.ReadString(File.DirInternal,"lineheight.txt")) innerheight اسکرول ویو هم گذاشتم 900 تو دیزاینر اسکریپت cheshm ScrollView1.SetLeftAndRight(0%x,100%x) ScrollView1.SetTopAndBottom(10%y,110%y) و تو دیزاینر اسکریپت do Label2.SetTopAndBottom(0,105%y) Label2.SetLeftAndRight(5%x,95%x) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ بجای خط آخر اینو قرار دادی؟ lable2.height = stu.MeasureMultilineTextHeight(lable2,lable2.text) lable2.TextSize=File.ReadString(File.DirInternal,"FontSize.txt" scrollviwe1.Panel.Height=lable2.Height بازم ناقص آورد؟ lineheight رو پیش فرض بذار ببین درست میشه ؟ کدت مشکلی نداره*تعجب3* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
love 15 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اره همینجور نوشتم ولی تو گوشی 320 پیکسلی فقط این عیب و داره متن و ناقص نشون میده تو گوشی های دیگه خوبه گیج شدم یعنی احتمالش هست که گوشی طرف اشکال داشته باشه؟اخه از بازار هم یه برنامه گرفتم ریختم تو گوشی همه متن رو نشون میداد نمیدونم مشکل کجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ از نسخه اندرویدشم میتونه باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
love 15 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ شاید اینطور چون تو هر گوشی اندروید 4 گذاشتم درست بود ولی این گوشی که میگم مشکل داره توش اندرویدش 2.3 ولی من sdk مال اندروید دو رو هم دارم یعنی کافی نیست که اندروید پایین رو ساپورت کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ کلا اندروید 2 تو خیلی از کتابخونه ها مشکل دارن تست نکردم اما سعی کن کتابخونه ی دیگه ای پیدا کنی تست کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
love 15 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ چطور پیدا کنم اصلا با avd وقتی یه دستگاه مجازی با اندروید دو میسازم اصلا متن هاش معلوم نیست شکلک کلا حتی متن لیست ویوهام به نظر شما من چکار کنم این اولین برنامم لطفا راهنمایی کنید با این مشکل که برنامم اندورید 2 رو ساپورت کنه چه کنم خیلی خیلی ممنون میشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ چرا هیچکی تویه هیچ کدی ندیدم از ماژول من استفاده کنه برای تنظیم فونت با لیبل؟ یعنی تو سرچ پیدا نمیشه یا استفاده می کنن کار نمی کنه یا بد توضیح دادم؟*تعجب2**wall**تعجب2* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
love 15 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ اتفاقا دیدم و اعمال کردم ولی من تنظیمات گذاشتم وقتی که سایز متن رو درشت میکنم همون جور میمونه تغییری نمیکنه در ضمن من مشکلم با دیده شدن متن حل شد ولی نمیدونم چطور برنامم رو با اندورید 2.3 سازگار کنم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه avd اندروید 2.3 رو هم نصب کردم ولی تاثیری نداره کمک....... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ یعنی چی سازگار کنید؟ روی اندروید 2.3 باز نمیشه؟ مقدار api رو توی manifest editor تنظیم کردین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ توجه کن ک اگر typeface یا استایل خاصی به متن میدی باید قبل از کد "گرفتن ارتفاع لیبل و نسبت دادنش به اسکرول ویو" باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
love 15 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ ببخشید من اصلا api رو تنظیم نکردم فقط رفتم یه sdk ورژن 2.3 رو گرفتم و تو پوشه اندروید ریختم ولی توی manifest editor چیزی ننوشتم چی باید بنویسم؟ تو گوشی 2.3 نصب میشه ولی متنم ناقص نشون داده میشه مثلا متن پنج خطی رو سه خطشو نشون میده کدش هم بالا قرار دادم چکار باید بکنم الان توی manifest editor چی بنویسم؟ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
love 15
سلام من برنامم رو تو هر گوشی امتحان کردم درست جواب میده متن کتاب رو کامل نشون میده با اسکرول ولی فقط تو گوشی 320 پیکسلی یا گوشی y220 هواوی متنم رو ناقص نشون میده میشه بگید باید چکار کرد؟پیشاپیش ممنون و متشکر
عنوان ویرایش شد (farzad879)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
21 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.