hossein7 82 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام بیسیکی های عزیز ببینید من یه برنامه دارم میسازم میخوام اول برنامم یه راهنما تصویری بسازم که کاربری نصب میکنه اون راهنما رو اول ببینه شرط یکبار اومدن راهنما همون موقع نصب رو بلدم ولی چه شرطی وجود داره تا عکس اول راهنما با لمس دست بره سمت چپ امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم ممنون بابت جواب هاتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ این شاید بتونه کمکت بکنه. http://answercenter.ir/topic/2370-%D8%AA%D8%B9%D9%88%DB%8C%D8%B6-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%A7%DA%86/#entry48222 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hossein7 82
سلام بیسیکی های عزیز ببینید من یه برنامه دارم میسازم میخوام اول برنامم یه راهنما تصویری بسازم که کاربری نصب میکنه اون راهنما رو اول ببینه شرط یکبار اومدن راهنما همون موقع نصب رو بلدم ولی چه شرطی وجود داره تا عکس اول راهنما با لمس دست بره سمت چپ
امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
ممنون بابت جواب هاتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.