aliakbari 0 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ کدی می خواهم که صفحه نمایش را خاموش کند یعنی میزان نور صفحه را به صفر برساند اما صفحه را قفل نکند ممنون میشم اگر امکان قفل نشدن هم نداشت اشکالی ندارد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aliakbari 0 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ من کدی می خواهم که نور صفحه ی گوشی را از حداقل نور صفحه پایین تر بیاورد. منظورم را فهمیدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز کدهایی که دادم هرکدوم برای هرکاری بود که توضیح هم دادم. کدوم کتابخونتون نسخه اش پایینه؟؟ چه ارروری میده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aliakbari 0 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ این کد ها نور صفحه را حداقل می رسانند من کدی می خواهم که نور صفحه از حداقل ان کمتر شود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ این کد ها نور صفحه را حداقل می رسانند من کدی می خواهم که نور صفحه از حداقل ان کمتر شود. عزیز دل کدهایی که من دادم نور رو کم نمیکنن. صفحه رو خاموش میکنن کلا. مگه شما اینو نمیخواین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aliakbari 0 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ من میخوام صفحه خاموش شه اما به حالت لوک اسکرین نره در ضمن من کد های شما رو تست کردم یا صفحه را قفل میکند یا نور را به حداقل میرساند نه پایین تر؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aliakbari 0 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ کسی بلد نیست؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ برادر بذارید طبق قوانین 12 ساعت بشه بعد تاپیک رو آپ کنید. برای قفل کردن صفحه. http://answercenter.ir/topic/7374-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%82%D9%81%D9%84-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C/ برای خاموش کردن هم این کد رو امتحان کنید. - کتابخانه phone رو تیک بزنید. Dim p As PhoneWakeState p.KeepAlive(False) ارل هم جواب درست حسابی ای نداده که همون لحظه با زدن باتن صفحه گوشی خاموش بشه ، (از همون قفل کردن استفاده کنید درجا خاموش و قفل میکنه.) اینم یه تست بکنید احتمالا جواب میده ، با کتباخانه Toggle Dim t As Toggle t.goToSleep(1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aliakbari 0 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ نسخه کتابخانه من 4.1 است و از کد ارور میگیرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ از این کد هم میتونید برای کم کردن نور صفحه نمایش استفاده کنید اون عدد 5 هم میزان نور صفحه نمایش رو مشخص میکنه... Dim p As Phone p.SetScreenBrightness(5) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aliakbari 0
کدی می خواهم که صفحه نمایش را خاموش کند یعنی میزان نور صفحه را به صفر برساند اما صفحه را قفل نکند ممنون میشم اگر امکان قفل نشدن هم نداشت اشکالی ندارد.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.