SoRoUsH 300 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان.... اینجارو ببینید.....(.؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!): اینجا زده که منتشر شده...خب.... حالا اینجارو!!!: این یعنی چی؟؟؟!!! زده منتشر شده اما توی لیست برنامه های من نیومده:| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ این اصلا مشکل نیست. بعد از انتشار یکی دوساعتی یا بیشتر تر تر تر... طول میکشه تا بره توی لیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز آپدیت سرور های بازار و قرار گرفتن برنامه در بازار تا یک یا دو ساعت به گفته بازار به طول می انجامد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ من یه برنامم تا 2 روز تو لیست نبود و این طبیعیه خودش درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون از همه پاسخ ها... مشکل چیز دیگه ای بود... الان دیدم بازار ایمیل داده که به سن قانونی نرسیدی از کارت ملی والدینت استفاده کن xD لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SoRoUsH 300
سلام دوستان.... اینجارو ببینید.....(.؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!):
اینجا زده که منتشر شده...خب.... حالا اینجارو!!!:
این یعنی چی؟؟؟!!! زده منتشر شده اما توی لیست برنامه های من نیومده:|
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.