AMiR 18 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام مجبورم داخل یه ساب، چندین مورد با شرط چک کنم ولی چون تعداد شرطا زیاد میشه، درست کار نمیکنه حالا میخوام تو شرط اول یه چیزی رو چک کنم اگه درست بود کلا از ساب بره بیرون! یعنی بقیه شرطا رو بررسی نکنه! راهنمایی کنین ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiR 18 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ از سلکت استفاده کن select... case... end select تشکر اما میشه بگین این value برا select باید چیکار کرد؟ تو لیست ویو خودش یه value داره میشه ازون گرفت ولی تو این مورد اصن منویی در کار نیست فقط 3 تا شرطه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ ببینید دوست عزیز ، همونطور که دوستمون هم گفتن ، شما بهتره از if /else یا Select Case استفاده کنید . براتون مثال میزنم : Dim x As Int x = Rnd(1,3) Select x Case 1 Msgbox("1","") Case 2 Msgbox("2","") Case 3 Msgbox("3","") End Select تو بالا یدونه عددی تصادفی بین 1 تا 3 ایجاد می کنیم و میریزیم داخل x و بعدش میگیم هرکدوم از اعداد 1 تا 3 بود کاری انجام بده ولی تو این ساختار همیشه و همیشه وقتی یه شرط اجرا شد ، دیگه شرط های دیگه بررسی نمیشن !!! ارادت./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ از سلکت استفاده کن select... case... end select لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiR 18
با سلام
مجبورم داخل یه ساب، چندین مورد با شرط چک کنم ولی چون تعداد شرطا زیاد میشه، درست کار نمیکنه
حالا میخوام تو شرط اول یه چیزی رو چک کنم اگه درست بود کلا از ساب بره بیرون! یعنی بقیه شرطا رو بررسی نکنه!
راهنمایی کنین ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.