1212 76 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام خدمت اساتید محترم من دیروز به لپ تاپم ویندوز8 نصب کردم با اتصال بصورت کابلی مشکل ندارم اما وقتی بصورت وای فای بخوای وصل شی موبایل و پی سی مشکل ندارن لپ تاپ میگه رمز مودم که حاوی 4-8 رقم ++فقط عدد++ هستش رو وارد کن پشت مودم که چنین چیزی نبود رمز مودم رو از سرور فقط به عدد تغییر دادم قبول نکرد پیامش اینه inpute 4-8 only digit password modem lable اگه یکی راهنمایی کنه ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام ویندوز قبلی من 8.1 بود این مشکل رو داشتم در هنگام وارد کردن رمز وای فای همین ارور رو میداد یادم نیست چه پیامی بود ولی وقتی ارور میده یه پیام میداد روش کلیک کن یه قسمتی میاد دو باره رمز رو بزن حل میشه اگه نشد از نرم افزار های مخصوص این کار استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ درود بر شما مشکل حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.