طاها 480 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان. میخواستم بدونم امکانش هست که با یه کد بشه یه برنامه رو clear data کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام فک کنم وقتی کلیر دیتا میکنیم، پوشه دیر اینترنال پاک میشه کد زیر رو قرار میدم، از کارکردش مطمئن نیستم اما منطقی اینه که کار کنه اول منتظر راهنمایی دوستان باشید، مطمئن شدید، از کد زیر یا کدهای دوستان استفاده کنید Dim str() As String = File.ListFiles(File.DirInternal) For i = 0 To str.Length - 1 File.Delete(File.DirInternal,str(i)) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ به زبان جاوا : http://stackoverflow.com/questions/4856955/how-to-programatically-clear-application-data ============== http://stackoverflow.com/questions/6134103/clear-applications-data-programatically لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام فک کنم وقتی کلیر دیتا میکنیم، پوشه دیر اینترنال پاک میشه کد زیر رو قرار میدم، از کارکردش مطمئن نیستم اما منطقی اینه که کار کنه اول منتظر راهنمایی دوستان باشید، مطمئن شدید، از کد زیر یا کدهای دوستان استفاده کنید Dim str() As String = File.ListFiles(File.DirInternal) For i = 0 To str.Length - 1 File.Delete(File.DirInternal,str(i)) Next آقا شهاب، کجا بهش بگم فلان برنامه رو کلیر کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ کدهایی که من و سالار گذاشتیم، فک کنم فقط اپلیکیشن خودتونو کلیر دیتا میکنه نه هر اپلیکییشن دلخواه رو البته ، اگه ادرسش رو داشته باشید(مثلا میگم file.dirrooexternal & "/shahab.test.ir" ) میتونید حذفش کنید!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان کس دیگه ای روشی نمیدونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
سلام دوستان. میخواستم بدونم امکانش هست که با یه کد بشه یه برنامه رو clear data کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.