amirbeigi 192 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سلام این برنامه تقریبا 4 روزه پیش توسط بازار قبول شد ... فروششم تفریبا خوب بوده https://cafebazaar.ir/app/ir.lionsoft.englearning/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ باسلام ایده واقعا تکراری گرافیک در حد متوسط ایکون اشتراک گذاری اصلا خوب نیست!!! امیدوارم از اسلاید عکس هم استفاده کرده باشید استفاده از ماک اپ خوبه ولی خب دیگه نه اینقدر که نشه برنامه رو دید برنامه جنبه ی کتاب داره درکل خوب بود موفق باشید برادر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی خیلی عالی ! ایده کمی تکراریه ولی میشه نادید گرفت . گرافیک هم متوسط . ولی قیمتشو زیاد گفتین . کسی نمیخره ! موفق باشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ باسلام ایده واقعا تکراری گرافیک در حد متوسط ایکون اشتراک گذاری اصلا خوب نیست!!! امیدوارم از اسلاید عکس هم استفاده کرده باشید استفاده از ماک اپ خوبه ولی خب دیگه نه اینقدر که نشه برنامه رو دید برنامه جنبه ی کتاب داره درکل خوب بود موفق باشید برادر آقا یه سوال ؟ :| چرا توی ایران اینجوریه ؟ بجای اینکه نکته های خوبو بگید میچسبید به گفتن نکات بد ! اگه هم چیزه بد کم اوردید از خودتون میسازید !! :| آخه عزیزه من برنامه های بزرگو که نگاه کنید توی همه ی عکسا از مکآپ استفاده میکنند ! جنبه کتابم نداره ... !!! تازه 180 درجه با کتاب فرق داره !! ایدشم تکراری نیست ! شما یه برنامه آموزش زبان با عکس نشون من بده !!! خیلی خیلی عالی ! ایده کمی تکراریه ولی میشه نادید گرفت . گرافیک هم متوسط . ولی قیمتشو زیاد گفتین . کسی نمیخره ! موفق باشین ببینید توی اینستاگرام یسری پیج هستند که از روش های جدید و ایده های جدید استفاده میکنند من اومدم توی بازار گشتم دیدم یه همچین برنامه ای که با این عکس ها آموزش داده باشه نبود ... در مورد قیمت هم قبول دارم قیمتشو کاهش میدم ممنون از نظرتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ ایده خوبه گرافیکش هم بد نیست یکم روی اندازه عکس هایی که برای دکمه ها گذاشتی کار کن کوچیک بزرگ زشته موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.