mrmb 7 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان، آیا کسی میدونه چطور باید یک فایل رو در نرم افزاری که با بیسیک 4 اندروید ساخته ایم با کلیک روی یک دکمه به داخل حافظه داخلی گوشی طرف اکسترت شود؟ آخه من اینو توی یه برنامه هم دیده بودم و خیلی بهش احتیاج دارم، کسی میتونه کمک کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز در ایجاد تاپیک و انتخاب بخش مناسب دقت کنید! تاپیک منتقل شد به انجمن پاسخگویی. شما از کتابخونه ABZipUnzip میتونید برای Extract و یا Zip کردن استفاده کنید. رمز فایل : basic4android.org http://s6.picofile.com/file/8213500050/ABZipUnzip.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز چرا تاپیک را در موضوع بحث آزاد زده اید! تاپیک شما باید در بخش پشتیبانی زده می شد ... مدیران لطف کنند تاپیک را انتقال دهند.اکسرت فایل زیپ سوال بنده هم هست.اگر پاسخ داده شود عالی هست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mrmb 7
سلام به همه دوستان، آیا کسی میدونه چطور باید یک فایل رو در نرم افزاری که با بیسیک 4 اندروید ساخته ایم با کلیک روی یک دکمه به داخل حافظه داخلی گوشی طرف اکسترت شود؟ آخه من اینو توی یه برنامه هم دیده بودم و خیلی بهش احتیاج دارم، کسی میتونه کمک کنه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.