Mehran.A. K 0 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام... دوستان من میخوام با کلیک شدن بر روی دکمه ای که تعریف کردم آهنگ بعدی اجرا بشه من سه تا آهنگ add کردم. چهار تا دکمه گذاشتم برای next music,stop music, play music و back music دکمه های stop و play کار میکنه اما دو تا دکمه ی بعد کار نمیکنن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehran.A. K 0 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتباه شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستم توی انتحاب بخش مناسب برای مطرح کردن سوالتون دقت کنید. ایندفعه رو بنده انتقال میدم. لطفا کدهایی رو که نوشتید قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سلام توی روییداد باتونی که میخواین عوض بشه اینو بنویسین : Sub Button1_Click If Trak = 2 Then Trak = 0 Play(Trak) Else Trak = Trak + 1 Play(Trak) End If End Sub 2 = تعداد آهنگ هاتون بعد یک صاب تعریف کنید به این شکل : Sub Play(Number As Int) Dim M As MediaPlayer M.Initialize2("M") If M.IsPlaying = True Then M.Stop End If Try M.Load(File.DirAssets,"Music"&Number) M.Play Catch Trak = 0 Play(Trak) End Try End Sub خوب حالا باید اسم آهنگ هاتون اینجوری باشه : Music1 Music2 Music3 و... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ با عرض معذرت کد هایی که دادم اشتباه بود کد های درست به این شکل است : Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim Trak As Int : Trak = 0 Dim M As MediaPlayer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") M.Initialize End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click If Trak = 2 Then Trak = 1 Play(Trak) Else Trak = Trak + 1 Play(Trak) End If End Sub Sub Play(Number As Int) M.Stop Try M.Load(File.DirAssets,"Music"&Number&".mp3") M.Play Catch Trak = 1 Play(Trak) End Try End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mehran.A. K 0
با سلام...
دوستان من میخوام با کلیک شدن بر روی دکمه ای که تعریف کردم آهنگ بعدی اجرا بشه
من سه تا آهنگ add کردم.
چهار تا دکمه گذاشتم برای next music,stop music, play music و back music دکمه های stop و play
کار میکنه اما دو تا دکمه ی بعد کار نمیکنن.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.