طاها 480 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان. اینجا میتونید دل نوشته هاتونو بزارید و وداع کنید و...... بغض گلومو گرفته دیگه نمیتونم بحرفم خلاصه اینکه تسلیت باد استشمام بوی ماه مهر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ یه جوری دارید آه و ناله میکنید و گریه میکنید که انگار دارید میرید سربازی...... چهارساعت نشستن سر کلاس و چرت و پرت گفتن و معلمو مسخره کردن که دیگه این حرفا رو نداره......خوش باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ مارو از چی میترسونی دادا ما سر کلاسم تو تعطیلاتیم؟؟؟؟ خخخخخ به امید سالی خوب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ هععی ! چه زود میگزره تابستون ... از یه طرف ذوق دارم واس دیدن دوستام و معلمام از اون طرف دلم نمی خواد از سیستمم جدا شم ! به قول یکی از دوستان مکن ای صبح طلوع ..... مکن ای صبح طلوع ..... هرچند همه رو شوخی کردم مدرسه خیلی هم خوبه ، خیلی چیزا یاد میگیریم ! . . . . . . . . . . . . الکی مثلا من بچه + و خرخون هستم دوستان شاد باشید از آخرین شب تابستون نهایت استفاده رو ببرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ دیگه از ما گذشته. فقط یه توصیه برادرانه بهتون دارم همیشه احترام معلماتون رو حفظ کنید و سعی نکنید کلاس رو خراب کنید ، چون معلم تنها کسیه که با عشق داره وظیفش رو انجام میده ... همینجا دست همه معلم هام رو میبوسم. راستی زیاد تو فکر این نباشید کدوم فصل یا ماه رفت ، کدوم اومد ، بلخره طبیعت زمان و تاریخه دیگه ، مهم اینه از لحظه لحظه هامون لذت ببریم و عشق خدا تو قلب هامون باشه. لحظه لحظه تون خدایی برنامه نویس های عزیز ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ لحظه شمار وداع با تابستان ( خودم ساختم ) مدیرا لطفا لینک رو پاک نکنن. بزارن این دم آخری تو حال خودمون باشیم. موزیک توی آدرس هم پلی کنید ، قشنگه http://shangoolfun.ir/lahzeshomar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ این کلیپ رو ببین ! شرح حال فردای ما هم هست ! http://s3.picofile.com/file/8213543834/Funny_Clip_7_.mp4.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ ای بابا چقد بچه دبستانی توی انجمن داریم کتاباتون رو جلد گرفتین ولی منم دلم واسه روز های مدرسه تنگ شده البته کلاسی که همه بچه هاش باحال بودن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سلام جدا از اینکه خیلی زود گذشت خیلی خوش گذشت، این تابستون خیلی برام تجربه داشت با خیلی ها آشنا شدم که شاید زندگیم تغییر میکنه باهاشون و از خیلی ها جدا شدم که شاید دوستی باهاشون برام جز ضرر چیز دیگه ایی نداره. من که در هر صورت هستم هر سال رئیس شورا میشم دیگه پشتم گرمه از پس فردا با لپ تاپ میرم مدرسه، تازه وای فای و سیستم های مدرسه رو هم بهم میدن ما که غم نداریم. در کنار درس هم پا به پا بقیه میایم. فقط یه توصیه اگه شل بگیرید و خوش باشید مثل همین تابستون زور میره پس سعی کنید درست درس بخونید و ازش لذت ببرید. یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ کلا یکی از بهترین تابستون های زندگی من همین تابستون بود هم از نظر پیشرفت برنامه نویسی هم از نظر انجمن هم از نظر پیدا کردن دوستان خوب هم از نظر تفریح هم به امید خدا تابستون بعدی که بیاد دیگه نتیجه کنکور دکترام اومده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid1377 44 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ ای خدااا شدیم پیش دانشگاهی و کنکور بدبخت شدم :crazy: :crazy: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash.at 11 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اینجا تو اهواز هنوز تابستون نرفته !! هنوز داغ داغه !! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سلام این تابستون یکی از تابستون هایی بود که واقعا با عشق برنامه نویسی رو کار می کردم.قبلنا بدون هدف بودمو از روی بیکاری و سرگرمی.اما این 3 ماه رو با هدف کار کردم.این 3 ماه خیلی چیزارو تجربه کردم. تابستون دیگه هم که بیاد ترم اخرمه و شاید رفتنی شدیم. در کل اونایی که دبیرستانین نهایت لذت رو توی این دوران ببرن چون توی این دوران پر غرور ترین زمانیه که ادم به خودش داره. آیندتونو با روزی چند ساعت کلاس بسازید استفاده کنید.الانشم حسرت خیلی چیزارو دارم میخورم و میگم حیف..... موفق باشید عزیزان من. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ دوستان کسانی هستند که بعد از تمام شدن کلاسا و مدرک گرفتن میگن مثلا بریم که من میخوام مهندس شبکه شم. این غلطه! باید از همین ابتدا مسیرتو مشخص کنی و فقط تو همین زمینه شبکه متخصص شی! یچیز دگ هم اینه که یه فرد نمیتونه تو همه زمینه ها تخصص داشته باشه . هرچی موضوعتونو کوچیکتر کنی موفق تری . به امید موفقیت روز افزون برای تمامی عزیزان :gol: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ دوستان همگی موفق باشید سالی سرشار از موفقیت داشته باشید و تو درساتون چه در مدرسه و چه در دانشگاه نمره قابل قبول رو بگیرین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ ای خدااا خیلی زود رفت ولی خوب بود این تابستون یعنی عالی بود چی بگم والا؟...... زود گذشت زوووود کلی اتفاق بااحال تو این تابستون برام افتاد و دوستای زیادی پیدا کردم خیلی برا همتون آرزوی موفقیت دارم ولی امروز که رفتم مدرسه اصلا چسبید کلی خندیدیم، (فکر کن معلما پایه خنده باشن!) وای اصلا یچیزی... مسخره بازی و .... خییلیی میچسبه اینا ولی بازم .... همگی موفق باشین ایشالا... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ و اما تابستون آخرم رفت که رفت.... آری درست گفتن که کل عمر به یک چشم بر هم زدن تموم میشه... چرا گفتم تابستون آخر !.. جون سال دیگه کنکور دارم ! کنکورم یعنی انجمن تا تابستون آینده خدافظ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ یک همچین تاپیک هایی برای انجمن خوبه ... همش که نباید سوال و جواب باشه که ! این تابستون برای من تابستون بسیار خوبی بود. تونستم به هدف هام نزدیک تر بشوم ، با مباحث جدید آشنا بشوم ، تجربه های جدید کسب کنم ، با افراد جدیدی آشنا بشوم و ... خوش حالم به اهدافی که قبل از این تابستون برای خودم تعریف کردم به طور کامل برسم و مشکلات پیش روم رو حل کنم. من تا وقتی که تحصیلات آکادمیک این رشته رو شروع نکنم قدم برداشتن برای رسیدن به هدف هام شروع نشده ، و فعالیت هایی که الان دارم انجام می دم و مباحثی که دارم یاد می گیرم مثل گرم کردن می مونه ، اما اگر این گرم کردن نباشه مشکلات زیادی به وجود می یاد.وقتی که سه یا چهار سال پیش علاقمند به سیستم و کامپیوتر شدم و از وبلاگ سازی شروع کردم ، خوش حالم که الان پیشرفت داشتم. برای خودم و همه ی عزیزان آروزی موفقیت دارم ، امیدوارم به اهداف خودشون برسند و در زندگی خوش بخت باشند.یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ من هم خوشحالم ، هم ناراحت خوشحال : میریم دانش یاد میگیریم ناراحت : دیگه زیاد نمیتونم بیام نت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سلام... من هم به نوبه ی خودم آغاز سال تحصیلی جدید رو تبریک می گم و آرزوی موفقیت دارم برای همه دوستان. مقدمه رو با یه شعر زیبا آغاز کنیم! باد بهاری وزید از طرف مرغزار *** باز به گردون رسید ناله ی هر مرغِ زار خیز و غنیمت شمار، جنبش باد ربیع *** ناله ی موزون مرغ، بوی خوش لاله زار هر گل و برگی که هست یاد خدا می کند *** بلبل و قمری چه خوانْد؟ یاد خداوندگار برگ درختان سبز در نظر هوشیار *** هر ورقش دفتریست ، معرفت کردگار « سعدی » معلمی شغل نیست ، هنر ، عشق ، علاقه و دلسوزیست! پس ما هم سعی نکنیم معلمان خودمون رو اذیت و آزار بدیم. خلاصه: کتاب های کلاس ششم خیلی سخت نیست. فقط یه تحول بزرگ برای من ایجاد شد و اونم این بود که اکثر "اشعار" کتاب رو باید حفظ کنیم. راستش عادت به حفظ کردن شعر ، متن و ... ندارم. ولی باید یه جوری انجام داد دیگه. معلم ما یه ویژگی خیلی خاص داشتن. اونم این بود که سعی می کردن درس و خندیدن رو در کنار هم انجام بدن. از مدرسه تا الان بدم نیومده ولی امروز به خاطر کمردرد دوست داشتم زود تر برگردم خونه. مشق هم زیاد نمی گن. تازه به گفته معلمون امسال اکثر کار ها رو با کامپیوتر انجام می دیم که این برا من خیلی خوبه. امروز حواسم یه کم پرت بود. ( البته هر سال روز اول همین طوریم. ) دادشم اولین روز کاری خودش رو در مدرسه آغاز کرد. ( خیلی حرف زدم ) در آخر هم برای همه مردم ایران از جمله افراد انجمن آرزوی موفقیت می کن و امیدوارم این سال تحصیلی رو هم بدون هیچ ناراحتی بگذرونن و بتونن به پایه بالاتر برن. به امید موفقیت ، یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.