a4-france 10 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوستان من از تو کد های موضوع رو تغییر میدم برنامه رو ذخیره میکنم وقتی میرم تو برنامه همون موضوع قبلی هست مثلا موصوع اول بود مقدمه.من کردمش روزی روزگاری آهنگ.تغییر دادم ذخیره کردم.برنامه رو اجرا کردم همون مقدمه بود باز.متن توشو تغییر داده بودم.تغییر کرد.فقط موضوع عوض نشد.چرا؟؟؟ اینم عکس : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ متوجه نمیشم منظورتون از موضوع چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a4-france 10 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ متوجه نمیشممنظورتون از موضوع چیه؟ مثلا موصوع اول بود مقدمه.من کردمش روزی روزگاری آهنگ.تغییر دادم ذخیره کردم.برنامه رو اجرا کردم همون مقدمه بود باز.متن توشو تغییر داده بودم.تغییر کرد.فقط موضوع عوض نشد.چرا؟؟؟ تو عکس ببینید واضح هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ احتمال میدم متن موضوع رو از فایل html می گیره برای همین تغییری ایجاد نمیشه یه نگاه به فایل بندازین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
a4-france 10
سلام دوستان
من از تو کد های موضوع رو تغییر میدم
برنامه رو ذخیره میکنم
وقتی میرم تو برنامه همون موضوع قبلی هست
مثلا موصوع اول بود مقدمه.من کردمش روزی روزگاری آهنگ.تغییر دادم ذخیره کردم.برنامه رو اجرا کردم همون مقدمه بود باز.متن توشو تغییر داده بودم.تغییر کرد.فقط موضوع عوض نشد.چرا؟؟؟
اینم عکس :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.