سلام از تمام افراد انجمن در خواست کمک و راهنمایی دارم بیزحمت کمک و راهنماییم کنید اگرچه که هیچ وقت لطف شما را فراموش نخواهم کرد. میخواهم برنامه ایی بسازم که کاربر بتواند از توی برنامه عکس بگیرد و عکس هاشو ذخیره کند یه برنامه ایی همانند گالری خود گوشی و کنار هر عکس تاریخی که عکس را گرفته قرار داده باشد و گزینه ایی با عنوان حذف عکس که بتواند از داخل برنامه عکس را پاک کند و یک بخش زیر عکس که بتواند متن یا نوشته ای به عنوان یادگاری قرار بدهد. آقایون داداشام من عکس گرفتن و ذخیره کردن را تا حدودی بلدم ولی نمیدونم که چجوری باید عکسهارو کنار هم همانند گالری خود گوشی قرار بدم .؟ و چجوری باتن حذف و تاریخ و نوشتن متن را قرار بدم.،؟ منتظر راهنمایی شما هستم و عذر خواهی مرا بپذیرید که وقت شما را گرفتم. با تشکر صادق کیانی.
سوال
sadeghkiyani 98
سلام از تمام افراد انجمن در خواست کمک و راهنمایی دارم
بیزحمت کمک و راهنماییم کنید اگرچه که هیچ وقت لطف شما را فراموش نخواهم کرد.
میخواهم برنامه ایی بسازم که کاربر بتواند از توی برنامه عکس بگیرد و عکس هاشو ذخیره کند یه برنامه ایی همانند گالری خود گوشی و کنار هر عکس تاریخی که عکس را گرفته قرار داده باشد و گزینه ایی با عنوان حذف عکس که بتواند از داخل برنامه عکس را پاک کند و یک بخش زیر عکس که بتواند متن یا نوشته ای به عنوان یادگاری قرار بدهد.
آقایون داداشام من عکس گرفتن و ذخیره کردن را تا حدودی بلدم ولی نمیدونم که چجوری باید عکسهارو کنار هم همانند گالری خود گوشی قرار بدم .؟ و چجوری باتن حذف و تاریخ و نوشتن متن را قرار بدم.،؟
منتظر راهنمایی شما هستم و عذر خواهی مرا بپذیرید که وقت شما را گرفتم.
با تشکر صادق کیانی.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.