hunter0010 62 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه برنامه دارم که میاد یه تصویر رو از گالری میگیره و روی یه panel داخل برنامه خودم نشون میده وبا کد پایین تصویر load شده رو با دو انگشت میگیرم و کوچیک و بزرگش میکنم TouchImageView1.RemoveView Panel1.AddView(TouchImageView1, 0, 0, 100%x, 100%y) TouchImageView1.MinScale=-10 TouchImageView1.MaxScale=4 TouchImageView1.TranslatePadding=128dip TouchImageView1.Gravity=Gravity.FILL Bitmap1.Initialize(Dir , FileName) TouchImageView1.SetBitmap(Bitmap1) SourceImageRect.Initialize(0, 0, Bitmap1.Width, Bitmap1.Height) TouchImageViewRect.Initialize(0, 0, TouchImageView1.Width, TouchImageView1.Height) TouchImageView1.ScaleSrcRectToDestRect(SourceImageRect, TouchImageViewRect, "CENTER") TouchImageView1.SendToBack میخواستم بدونم میشه با کدی تصویر رو با دو انگشت گرفت و در جهت دلخواه چرخوند؟؟؟ تشکر از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim NewImage As Bitmap = RotateImage(LoadBitmap(File.DirAssets, "MVC-748F.jpg"), 180) Dim iv As ImageView iv.Initialize("") Activity.AddView(iv, 0, 0, NewImage.Width, NewImage.Height) iv.SetBackgroundImage(NewImage) iv.Gravity = Gravity.FILL End Sub Sub RotateImage(original As Bitmap, degree As Float) As Bitmap Dim matrix As JavaObject matrix.InitializeNewInstance("android.graphics.Matrix", Null) matrix.RunMethod("postRotate", Array(degree)) Dim bmp As JavaObject bmp.InitializeStatic("android.graphics.Bitmap") Dim NewImage As Bitmap = bmp.RunMethod("createBitmap", Array(original, 0, 0, original.Width, original.Height, _ matrix, True)) Return NewImage End Sub ببین این به دردت میخوره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ نه دوست عزیز کار نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hunter0010 62
سلام دوستان
من یه برنامه دارم که میاد یه تصویر رو از گالری میگیره و روی یه panel داخل برنامه خودم نشون میده
وبا کد پایین تصویر load شده رو با دو انگشت میگیرم و کوچیک و بزرگش میکنم
میخواستم بدونم میشه با کدی تصویر رو با دو انگشت گرفت و در جهت دلخواه چرخوند؟؟؟
تشکر از همه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.