علی علایی 161 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سلام تو این تاپیک آقای اسکندری زحمت کشیدن و سورس چند جدولی رو با کتابخونه فراخونی گفتن حالا من بخوام با sql درست کنم چه کارکنم ؟ در اصل میخام با این روش بیشتر چندین جدولمو تو یه جدول بیارم اینم جدول ایشونه که تو 2تا اکتیوتی نشون میدن 2تا فیلد اول که شناسشون 1 اکتیوتی 1 2تا فیلد بعدی که شناسشون 2 اکتیوتی 2 اگر عنوان درست نیست اصلاح کنید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوست خوبم الان دقیق متوحه نشدم میخواین چی کار کنین میخواین کدهای فراخوانی رو تبدیل به کدای اصلی کنید؟ fara.singlelinetitr("file.db",sql,cur,"SELECT * FROM tbl",listview,"titr","id") معادل این خط فراخوانی به صورت زیر هست یک بار باید این رو بنویسید if file.exist(file.dirinternal,"file.db") = false then file.copy(file.ditasset,"file.db",file.dirinternal,"file.db") end if if sql1.isinitialized = false then sql1.initialize(file.dirinternal,"file.db",true) end if cur = sql1.exequery("SELECT * FROM tbl") for i = 0 to cur.rowCount - 1 cur.position = i list1.addsingleline2(cur.getstring("titr"),cur.getin("id")) next اینم کدهای لیست ویو حالا اینکه شرط هارو قرار بدید دیگه با خودتون، موفق تر باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ بقیش (رویداد کیلکم مثل سورس شماس ) تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اره دیگه دقیقا همونه meghdar = value cur = sql1.exequery("SELECT * FROM tbl where ID = "&main.meghdar") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
سلام تو این تاپیک آقای اسکندری زحمت کشیدن و سورس چند جدولی رو با کتابخونه فراخونی گفتن
حالا من بخوام با sql درست کنم چه کارکنم ؟ در اصل میخام با این روش بیشتر چندین جدولمو تو یه جدول بیارم
اینم جدول ایشونه که تو 2تا اکتیوتی نشون میدن
2تا فیلد اول که شناسشون 1 اکتیوتی 1
2تا فیلد بعدی که شناسشون 2 اکتیوتی 2
اگر عنوان درست نیست اصلاح کنید
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.