ironerboy 9 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان موقع کامپایل این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ironerboy 9 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ واقعا کسی نیست جواب منو بده؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز مشکل از جاوا هست جاوا رو پاک کنید دوباره نصب کنید و به بیسیک معرفی کنید درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ironerboy 9 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ آخرین ورژن جی دی کی رو دانلود کردم و نصب کردم و دوباره کانفیگ کردم حالا موقع کامپایل این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ آخرین ورژن جی دی کی رو دانلود کردم و نصب کردم و دوباره کانفیگ کردم حالا موقع کامپایل این ارور رو میده دقیقا همین کاری که میگم رو انجام دید محل sdk را در بیسیک پاک کنید بعد محل sdk را تغییر بدید مثلا اگه درایو D هست ببرید C دوباره sdk رو به بیسیک معرفی کنید مشکل حل نشد ، بیسیک رو پاک کنید دوباره نصب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ironerboy 9 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ کارایی که گفتید رو کردم ولی درست نشد همچنان این ارور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ ماله من هم 2 روز اینجوری بود کارایی که گفتم رو با دقت انجام بدید میشه درغیر این صورت هیچ راه حلی نیست ؛ من هم تاپیک زدم ، هیچکی پاسخ نداد اخر خودم با این کار درستش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ironerboy 9
سلام دوستان
موقع کامپایل این ارور رو میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.