naser sahami 90 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سلام بچه ها اولین برنامه من در انتظار تایید هست و اسکرین شاپ ها را ببنید و نقاط ضعف بنده را بگید البته میدونم ایدم تکراریه ولی به خاطر اینکه اولین برنامم بود خواستم مخصوص معصومین باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ ایده 20 ، تکراری گرافیک 20 فقط اگه فونت تغییر میدادی ؛ بهتر بود موفق باشید انشالله معصومین همیشه همراهت باشند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز اگه برای متن اصلیت فونت انتخاب میکردی خوشگل تر میشد به نظر من. در کل خوبه (چون برنامه اولته خیلی خوبه) دمت گرم (من که هنوز موفق نشدم برنامه اولمو بزارم بازار ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naser sahami 90
سلام بچه ها اولین برنامه من در انتظار تایید هست و اسکرین شاپ ها را ببنید و نقاط ضعف بنده را بگید البته میدونم ایدم تکراریه ولی به خاطر اینکه اولین برنامم بود خواستم مخصوص معصومین باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.